Dámské parfémy podzim 2011

Dámské parfémy podzim 2011

18. října 2011, toaletní voda, parfém, Loverdose, dámské parfémy, podzim 2011, Avon, Outspoken Intense, Fergie, Diesel, Yellow Diamond, Versace, Halloween Fever, Jesus, Del Pozo

Sponzorované odkazy

Žluťásek od Versace – Yellow Diamond

Italský dům Versace si myslím, že není třeba představovat a to ani jeho vůně inspirované diamanty. Letos představují novinku Yellow Diamond.

Tato vůně je plná ženskosti a smyslnosti. Poznáte už z obalu a designu lahvičky vůně. Hlava parfému je tvořená kyselými tóny citrónu, příjemným bergamotem, vzácnými esencemi neroli a jedinečným hruškovým sorbetem. Srdce bije pomerančovým květem, frézií, aromatickou mimózou a leknínem. A základ je postaven na jantaru, drahém pižmu a vzácném guajakovém dřevě.

Yellow Diamond můžete vyzkoušet v lahvičkách o objemech 90ml, 50ml a 30ml. Kdyby vás vůně zaujala, zkuste ji i jako sprchový gel nebo tuhý deodorant. U novinek parfémů jsou ceny vždy vyšší, a proto se ceny tohoto žlutého diamantu pohybují 2 200–900,–Kč.

Tváří kampaně Yellow Diamond se stala krásná australská modelka Abbey Lee Kershaw. Podívejte se na okouzlující video:

Dívčí vůně Jesus Del Pozo – Halloween Fever

Méně známý španělský návrhář Jesus Del Pozo nám přináší pro letošní podzim, lépe řečeno pro letošní Halloween, vůni Halloween Fever. Její design vás zaručeně nadchne. Srší z něj dívčí rozpustilost. Na obale i lahvičce vůně je vyobrazen New York, jelikož je tato vůně inspirována dynamickým životem v New Yorku.

hlavě se skrývají první vůně, kterými jsou klasický bergamot, růže a pomeranč. Srdce už je rozechvělé a nesou se jím vůně jasmínu, lotosu, sladké meruňky a ylang-ylang, který se získává z rostliny kanangy. Základem celé vůně je smyslná vanilka, fazole Tonka, pačuli, pižmo.

Lahvičky se vyrábějí v klasických objemech 100ml, 50ml a 30ml a ceny jsou relativně vysoké 1 700–700,–Kč.

Afrodiziakální vůně Diesel – Loverdose

Letos v září nám Diesel představil svou nejnovější vůni Loverdose. Název má znamenat jakési předávkování láskou (love-láska, overdose-předávkování). Tento parfém je velmi složitý. Obsahuje molekuly, které stimulují hypotalamus – mozkové sexuální centrum. Vůně se tak stává neskutečnou zbraní svádění.

Horní tóny jsou složeny z mandarinky a badyánu. Srdce tluče jasmínem, gardénií a lékořicí, což je známé afrodiziakum. Základ je založen na ambře, dřevitých tónech a oblíbené vůně vanilky.

Vůně Loverdose je parfémovanou vodou a tudíž mi cena, za kterou je takovýto skvost prodáván, přijde více než příznivá. Pohybuje se od 1 600–800,–Kč, za lahvičky o objemech 75ml, 50ml a 30ml.

Avon – Outspoken Intense by Fergie

Kosmetický dům Avon přišel s první vůní od zpěvačky Fergie už minulý rok a letošní podzim je tu zas. Outspoken Intense není na trhu moc dlouho a už se stal jedním z nejprodávanějších parfémů na světě.

Vůně má jiskřivý stříbrně metalický flakón a jejími horními složkami jsou karambola, ostružina a citrusové ovoce kumquat. Srdcí vůně jsou gardénie, pomerančový květ a mučenka. Základ se pak opírá na smyslném mušusu, bílá ambře a cedru.

Avon tento parfém o objemu 50ml představuje za příznivou zavádějící cenu 850,–Kč. Avon vám také nabízí exkluzivní nabídku, kdy si s nákupem vůně Outspoken Intense můžete zakoupit elegantní sluchátka, se kterými můžete poslouchat Fergie, jen za 1,–Kč.

Zdroje: www.parfemy.cz www.krasa.cz Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu