Kabelky podzim 2011

Kabelky podzim 2011

19. října 2011, dámské kabelky, kabelky podzim 2011, trendy kabelky, kabelky, hnědé kabelky, brašny, retro kabelky

Sponzorované odkazy

Kabelek, stejně jako bot, není nikdy dost. Trendy si přeci pořád mění a vyvíjejí, a co teprve ty barvy a materiály. S jednou kabelkou si zkrátka žádná z nás nevystačí. A jakéže jsou letos na podzim aktuální trendy? Sezóny barvy jsou zelenomodrá, zlatožlutá, červená nebo hnědá, návrháři našli inspiraci v podzimem zbarveném listí. K tomu se ještě přidává zvířecí vzor a podzimní sezóně kraluje hadí vzor.

Hnědé kabelky

Za trendy nemusíte utrácet tisíce korun, kvalitní stylová kabelka nemusí být značková a přitom s ní můžete mít úspěch. Na podzim jsou moderní kabelky v odstínech hnědé barvy, a protože jsou letos moderní i hnědé boty, vy se tak můžete lépe držet dress codu – boty i kabelky v jednom odstínu.

Kabelky H&M

Brašny

Co se stylu týče, určitě si pořiďte brašnu s jednoduchým nebo dvojitým zapínáním, jsou totiž podzimním trendem číslo jedna. Brašna se dá nosit jak přes rameno, tak i v ruce. V jednoduchosti je sice krása, ale ta se přeci skrývá i v ozdobných detailech, například uzlový cop nebo třásně. Jak jsem se již na začátku zmínila, v kurzu jsou i zvířecí vzory. Rychlé divoké šelmy, ale na podzim vystřídali o něco pomalejší, avšak stejně nebezpečný krokodýl s hadem. Pokud si vás nezískal typický hadí vzor v šedých odstínech, vyzkoušejte méně nápadný vzor, který je do kůže pouze vytlačený. V podobném duchu je vyroben i vzor napodobující krokodýlí kůži.

Kabelky Lindex

Retro kabelky

Dalším hitem podzimu jsou kabelky ve stylu swingujících 60. let. Získají si vás na první pohled, návrháři totiž přišli s něčím úplně jiným, než na co jsme byly zvyklý. Inspiraci sice našli v minulém století, ale matriály a inovativní styl odpovídá současnosti. Retro styl si oblíbila i společnost Promod. Za povšimnutí stojí kabelka s retro zapínáním, mini verze lékařské brašny nebo větší kabelka do ruky s retro sponou. Na své si přijde každý, protože v kolekcích se objevují jak malé, tak i velké retro kabelky.

Kabelky Promod

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu