Kolekce Versace pro H&M odhalena!

Kolekce Versace pro H&M odhalena!

20. října 2011, H&M, H&M oblečení, Versace pro H&M, Versace for H&M, Versace for H&M Lookbook, Versace for H&M kolekce

Sponzorované odkazy

Do uvedení kolekce Versace pro H&M v obchodech zbývá necelý měsíc a právě dnes spatřila světla internetu, a to jen před pár hodinami.

Po uveřejnění několika obrázků z reklamní kampaně před několika dny, jsem již tušila, že půjde o něco výjimečného, ale nakonec kolekce mé očekávání ve velkém předčila. Donatella Versace se vrátila v čase, do archívu módní legendy Versace, aby znovu přivedla ikonické modely této značky a oslovila tak daleko širší publikum, tedy miliony zákaznic H&M. Dominantou dámské kolekce jsou barevné, výrazné šaty, kdežto v pánské je kladen důraz na elegantní střih.

Kolekce Versace pro H&M je opravdu výjimečnou událostí ve světě dostupné módy. Je plná silných a ikonických kousků, které vyčnívají z každodenní šedi, a to barvami, potisky i odvážnými střihy. Dámská kolekce je velice lichotivá ženské postavě a podtrhuje ženskou smyslnost a eleganci, jelikož je plná krásných šatů, za to pánská je velmi rafinovaná. Takto kolekce vlastně ztělesňuje podstatu módního domu Versace. Ostatně to říká, jak kreativní ředitelka H&M Margareta von den Bosh, tak i samotná Donatella Versace.

Jak už jsem se jednou zmínila, tato kolekce obsahuje hned několik ikonických kousků z domu Versace; pro ženy například klasické černé hedvábné šaty z krepdešínu, které jsou opatřeny zlatými knoflíky ve stylu antického Řecka, které je jedno z hlavních inspirací domu Versace, dále pak krátké skládané sukně s typickými Versace potisky, fialové bombery, legíny a džíny. U Versace kolekce nesmí přirozeně chybět ani kůže, která je použita na sakách a bundách, které jsou ozdobeny zlatými cvočky a knoflíky a také na botách a kabelkách.

Pánská kolekce je spojením elegantního střihu s extravagantními potisky. Obleková saka a kalhoty přicházejí buď v černé, nebo růžové, smokingové sako má metalické zdobení na kapsičkách a košile zase na límci. Versaceho slavné motivy palem jsou použity na tričkách ale i na kašmírových svetrech a i na dalších kouscích z této kolekce.

Versace kolekce pro H&M je jednoduše plná barev a potisků a rozhodně se o ní nedá říct, že by nudila. Každý jednotlivý kousek má čím překvapit.. Designérská kolekce poprvé zahrnuje i bytové doplňky, jako polštáře a potahy na postele. Kolekce bude k mání v 300 obchodech po celém světě a tuším, že i my se dočkáme, a to jako každý rok v H&M v Myslbeku v Praze.

Zdroj: pressdesign2011­.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu