Dlouhé svetry vám pomohou překonat sychravý podzim i mrazivou zimu

Dlouhé svetry vám pomohou překonat sychravý podzim i mrazivou zimu

23. října 2011, dámské svetry, teplé svetry, svetry podzim 2011, pletené svetry, dlouhé svetry, zapínací svetry, zavinovací svetry

Sponzorované odkazy

Pletené minišaty nebo dlouhé pletené svetry k podzimu zkrátka patří, jsou jednoduché, zahřejí a hlavně vypadají skvěle.

Dlouhé pletené svetry přes hlavu

Camaieu

H&M

Mango

Letos se nosí hlavně žakárové pletené svetry, které dokonale zahřejí. Zvolená délka závisí na vás, protože záleží na tom, k čemu ho chcete nosit, pokud k slim džínům, stačí kratší délka, ale pokud si pod něj chcete obléci jen silonky nebo legíny, zvolte délku do půli stehen nebo nad kolena.

Kulatý výstřih je už okoukaný, proto zkuste rolák nebo hluboký výstřih do vé, pod který si oblečte květinovou tuniku nebo lehké květinové šaty. Stejně tak spodní lem nemusí být rovný, ale třeba v přední části trochu zvednutý, jakoby překřížený.

Dlouhý pletený svetr raději nekombinujte se sukní, ani dlouhou ani krátkou. Jedinou sukni, kterou bych doporučila, je s krajkovým okrajem a dlouhá tak, aby zpod svetru byla vidět jen krajka. Dlouhý svetr zakrývá přibližně 2/3 těla a proto by se sukní nebo šaty tvořila nevhodný dělící poměr, který můžete rozbít pomocí pásku. Dlouhý svetr, který jste se rozhodly kombinovat s šaty, by měl být slabší nebo úpletový, s výstřihem a barevně by měl ladit s šaty.

Dlouhý svetr na knoflíky

H&M

Mango

Trefou do černého je dlouhý svetr na knoflíky s velmi hlubokým výstřihem do vé, a tak můžete svetr použít při vrstvení. Určitě si letos nějaký dlouhý cardigan pořiďte, protože se dá výborně kombinovat. Hodí se k cigaretovým džínům, legínám nebo i k sukni.

Zavinovací svetr

Camaieu

H&M

Zavinovací svetr je jedním z nejoblíbenějších svetrů. Svetr je charakteristický dvěma delšími klopami v přední části, které se dají zavinovat a zavazovat kolem těla. Svetr je populární z několika důvodů: moderní vzhled, lichotí postavě a krásně zahřeje.

Zavinovací svetr, který můžete stylizovat podle své fantazie je vyroben z lehkého úpletu. Rozvázaný ho nechte buď volně vlát kolem těla, nebo ho přepásejte opaskem. Více vás ale zahřeje pletený svetr, který je však zavinut již od výrobce. Hluboký výstřih vyplňte náhrdelníkem, šátkem, uzavřeným výstřihem nebo rolákem.

Zdroje: www.hm.com, www.mango.com, www.camaieu.fr

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu