Kožené kabelky s modelkou Florence Brudenell-Bruce

Kožené kabelky s modelkou Florence Brudenell-Bruce

24. října 2011, kabelky podzim 2011, kabelky, luxusní kabelky, dámské kabelky, kožené kabelky, kabelky e-shop, Arde Style Shop

Představujeme novou kolekci kožených kabelek a módních doplňků v butiku Arde Style Shop.

Kožené kabelky byly nafoceny exklusivně s modelkou Florence Brudenell-Bruce, která se proslavila nejen svými skvělými fotografiemi pro světové módní značky, ale také vztahem s nejžádanějšími muži jakými byli princ Harry či pilot formule 1 Jensen Button.

Podzimní kolekce kabelek nabízí nadčasovou eleganci, luxusní materiály a vysoce kvalitní zpracování. Novinkou je řada luxusních kožených kabelek Brook Street, jež vynikají mimořádně atraktivním designem. Kabelky Brook Street jsou ztělesněním rafinovanosti, krásy a luxusu. Jsou překrásně tvarované, opatřené bočními pásky s možností utažení či uvolnění pro zvětšení nebo zmenšení obsahu kabelky.
Kabelky jsou na vnějších stranách vybaveny dvěmi oddělenými kapsami na zip. Hlavní vnitřní prostor kabelky s uzavíráním na zip poskytuje dostatečně velký prostor pro všechny vaše každodenní potřeby. Vnitřek kabelky je vykládán nejkvalitnějším hedvábím (grogrénem). Zipy jsou švýcarské výroby, drobné kovové doplňky jsou italské.

Mimořádně luxusní nadčasové kožené kabelky Brook Street jsou určeny pro dámy s vysokým smyslem pro eleganci. Jsou ideální pro celoroční nošení a ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět.

Luxusní kožené kabelky Boston

Součástí nové kolekce jsou i kožené kabelky Boston v šedé a tmavě hnědé barvě. Kabelky jsou vyrobeny z jemné kůže s grogrénovou podšívkou. Prostorné kabelky Boston umožňují díky odnímatelnému řemínku jak nošení přes paži, tak nošení přes rameno.

Kolekci rozšiřují nové barevné varianty kabelek Hepburn, večerní psaníčka Swarovski Pyramid, společenské kabelky Constellation nebo nové atraktivní tašky Essential.

Cestovní zavazadla i módní náramky

Součástí podzimní kolekce Arde Style Shop jsou i luxusní cestovní zavazadla, módní náramky, přívěsky a další drobné doplňky.

Celou kolekci kožených kabelek a módních doplňků zakoupíte exklusivně v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz Butik Arde patří mezi špičku v oblasti online butiků s luxusní módou, je vyhlášený svou mimořádnou kolekcí, jež vídáme na zahraničních a českých celebritách.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu