Dámy, zbystřete! - Dámské podzimní bundy

Dámy, zbystřete! - Dámské podzimní bundy

25. října 2011, podzimní bundy, větrovky, baseballové bundy, podzim 2011, dámské bundy, kabátky, kabáty, sako

Sponzorované odkazy

Už se začíná ochlazovat a v pouhých mikinách nám může být už zima. Ráno a večer nedosahují teploty skoro ani pěti stupňů a v takovýchto hodinách je zapotřebí podzimní bundy. Máte na výběr, jak ze sportovních stylů dámských podzimních bund, tak z elegantních. Dámy nebojte se, že přidáním další vrstvy oblečení, ztratíte na ženskosti. Dámské podzimní bundy pro tento rok jsou obzvlášť krásné.

Větrovky

Dámské větrovky jsou vysoce prodyšné a odolné proti větru. Větrovky můžeme zařadit do funkčního oblečení. Jsou spíše sportovnější a hodí se tak pro běh, cyklistiku a fitness. Díky materiálu je velmi lehká a příjemná na nošení. Splní svůj účel a vy ani necítíte, že ji na sobě máte. Perfektně padne každé ženě i dívce. A jestliže po vánočních svátcích moc nepřiberete, budete ji moci využít i na jaře, kdy bude stále in.

Baseballové

Velmi oblíbené budou letos na podzim baseballové dámské bundy. Nejsou elegantní ani nijak sportovní, ale jsou sexy. I když většina žen v životě neviděla baseball, nebere jim to právo vzít si na sebe skvělou baseballovou bundu. Většina z nich není příliš teplá, ale vyřešíte to v pohodě, jestliže si pod ni vezmete lehkou mikinku.

Elegantní

Mezi elegantní bundy na podzim můžeme zařadit látkové bundy sakového střihu. Letos budou velmi oblíbené. Jsou obzvlášť slušivé a hodí se pro každý okamžik. Nemusíte si je vybírat pouze v konzervativních barvách černé, bílé nebo hnědé. Experimujte a zkoušejte zelené, modré, červené či kostkované! Ty budou letos frčet!

Kabátky

Nemyslete si, že kabátky patří do zimní módy. Podzimy bývají zrádné a je potřeba se na ně připravit. Hlavně ženám doporučuji kabátky i na podzim, jelikož zakrývají problémové partie ledvin a nestane se vám, že byste si sedla a kabátek se vám vyhrnul nahoru. Využijeme je též téměř při všech příležitostech a hlavně tehdy, kdy si chceme obzvlášť prokázat svou ženskou krásu. S barvami je to stejné, jako u klasických elegantních bund. V módě budou hlavně barevné kabátky, které z vás neudělají šedou myšku, ale naopak sebevědomou ženu.

Zdroje: www.polyvore.com www.queens.cz Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu