Trendy potisky a vzory na podzim a zimu 2011/2012

Trendy potisky a vzory na podzim a zimu 2011/2012

10. listopadu 2011, puntíky, kostky, hvězdy, leopardí vzor, zvířecí potisky, hadí potisk, trendy 2011, podzim 2011, potisky, vzory

Sponzorované odkazy

Jednobarevné oblečení je sice praktické a univerzální, ale sem tam se určitě hodí oživit šatník nějakým trendy potiskem či vzorem. V kolekcích na podzim a zimu 2011/2012 se návrháři s nejrůznějšími vzory opravdu vyřádili a naservírovali nám tak spoustu nových trendů, které vypadají na oblečení opravdu skvěle. Přesvědčte se sami!

Podzimní klasika: kostka

Stejně jako si neumíme představit jaro bez květinového potisku, k podzimu zase neodmyslitelně patří kostka. Tento vzor, který už bezpochyby máte ve skříni z minulých sezón, se nosí na všem od kabátů přes šaty a sukně až ke kalhotám. Pokud si chcete něco v kostce pořídit, vyberte si cokoliv ve výrazných barvách – červené, modré, zelené nebo oranžové.

Zamilovaní do puntíků

Marc Jacobs, Diane von Furstenberg či Stella McCartney – ti všichni a mnoho dalších návrhářů do svých kolekcí zakomponovali puntíky všech možných velikostí a barev a nadiktovali tak obrovský trend letošního podzimu. Puntíky mohou působit hravě a roztomile, ale nenechte se mýlit. Tento trend se objevuje například i na večerních šatech!

Hvězdy podle DG

O vzestup hvězdového potisku se postaralo v obrovské míře návrhářské duo DolceGabbana, které jimi zaplnilo skoro celou podzimní kolekci a od té doby vídáme hvězdy všude! Tento vzor si oblíbily i celebrity, které se v něm čas od času projdou po červeném koberci a dávají tak najevo, o jak velký trend se jedná. Pokud se vám hvězdičky líbí, můžete si pořídit legíny, tílka nebo šaty s tímto potiskem. Nabízí se i spousta hvězdových doplňků. S tímto potiskem letos vedle nešlápnete!

Kdo nahradil leoparda?

Zatímco minulé sezóně jednoznačně vévodil leopard, alespoň co se zvířecích potisků týče, letos jeho místo nahradilo úplně jiné zvíře – had. Ačkoliv jsou i ostatní zvířecí vzory stále trendy, ten hadí zaujal místo číslo jedna a můžeme předpokládat, že tomu tak bude i do dalších měsíců. Při koupi oblečení a doplňků s hadím potiskem se nemusíte omezovat pouze na typickou hnědo-béžovou variantu, ale s klidem se můžete pustit i do výraznějších barev. Hadí kůže v červené či oranžové variantě zaručeně zaujme a stane se originálním prvkem outfitu.

Zdroje: www.asos.som, Jupiterimages / Photos.com / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu