Vybarvěte se! / Barevné dámské kabáty zima 201/12

Vybarvěte se! / Barevné dámské kabáty zima 201/12

11. listopadu 2011, dámské kabáty, dámské zimní kabáty, dámské kabáty zima 2011, dámské zimní kabáty zima 2012, kabáty, kabátky, barevné kabáty, zimní kabáty, kabáty 2011, kabáty zima

Sponzorované odkazy

Zatažená a šedivá obloha, zhnědlé listy a ponurý déšť nás možná podvědomě nutí se do těchto barev během podzimu a zimy oblékat. Letos ale klasickým barvám odzvonilo a jejich místo nahradily výrazné a pestré odstíny modré, fuchsiové, zelené či červené. Odložte tedy své šedé a černé zimní kabáty a poohlédněte se po něčem, co vaši zimu rozzáří. Zima totiž nemusí být v žádném případě nudná!

Trendy barvy

Jaké barvy dámských kabátů jsou letos nejvíce in? Odpověď je vcelku jednoduchá – všechny výrazné a zářivé. Obléci se tedy můžete do barev spadaného listí – žluté, oranžové či červené, což je na kabátech velmi oblíbená barva už po několik sezón. Dále letos letí všechny odstíny modré – královská modř, šedomodrá či nebesky modrá. Nic nezkazíte ani zelenou, nebo již zmíněnou fuchsiovou.

Kam pro barevné kabáty zajít?

Ačkoliv jsou dámské kabáty ve výrazných barvách letošním hitem, jedná se ještě stále o vycházející trend, který nenabízí každá značka. Této výhody ale můžete využít a vytvořit si tak opravdu originální zimní outfit! Pomohou vám například obchody značky Promod, které nabízí velké množství nejrůznějších odstínů pestrých kabátů, a dále například Zara či H&M.

Vsaďte na jednoduchost!

Při nošení barevných kabátů mějte na mysli jen jedno pravidlo: nepřeplácejte váš outfit! Výrazné kabátky samy o sobě udělají svou práci, a tak je klidně můžete zkombinovat s neutrálními barvami, například černou, která k pestrým barvám působí krásně kontrastně!

Inspirujte se!

Mistrem v nošení výrazných kabátů je postava ze seriálu Gossip Girl Blair Waldorf, kterou přestavuje herečka Leighton Meester. Sluší jí snad každá barva a Blair navíc ví, jak který odstín nosit a kombinovat s ostatními kousky. Dalším skvělým zdrojem inspirace může být i Rihanna nebo Blake Lively.

Zdroje: www.zara.com, www.promod.eu, www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu