Černo-bílá: kombinace, která nikdy nezestárne

Černo-bílá: kombinace, která nikdy nezestárne

12. listopadu 2011, trendy, černo-bílá, černo-bílé oblečení, černá, bílá

Sponzorované odkazy

Znáte snad jiné barvy, které se k sobě hodí jako jin a jang? Neexistuje snad člověk, kterému by tato kombinace neslušela. Hodí se ke všem, bez ohledu na jejich věk, postavu, styl, není podmíněná ani ročním obdobím. Tyto barvy samy o sobě nezestárnou, pravidelně se objevují na módních přehlídkách u každého návrháře.

Bílo-černá je i po několika desetiletích osvědčenou kombinací, se kterou nemáte příležitost šlápnout vedle. Nosily ji hvězdy ze starých filmů, které dodnes obdivujeme pro jejich vytříbený vkus. Objevila se v ní třeba Audrey Hepburn ve Snídani u Tiffanyho, princezna Grace Kelly, nebo na ni sázela i sexy Brigitte Bardot. Tak proč ne i vy?

Mnohdy se kombinováním ani nemusíte trápit, módní tvůrci to už vyřešili za vás a spojili tyto dvě barvy do jediného kousku. Často je černo-bílá skombinována do geometrických tvarů jako jsou proužky nebo puntíky, objevit se také mohou v trendy a elegantním vzoru kohoutí stopy.

Černo-bílá je také ideální ve spojení s pánským stylem. Napodobte muže a pod černé sáčko si oblékněte bílou košili nebo top a obujte si k tomu oxfordky. Budete vypadat skvěle!

Tato kombinace je typická pro Francouzky, které si zakládají na jednoduchém, ale stylovém oblečení. Spolu s rudou rtěnkou, která outfit prozáří a dodá mu na ženskosti, se navzájem doplňují.

Černo-bílé oblečení je skvělé ke kombinování, např. pruhovaným tričkem v této barvě lze doplnit úplně vše v jakékoliv jiné. Je-li libo romantický styl, k triku si oblečte šeříkovou sukni, pokud chcete vypadat jako retro kráska, doplňte ho o kolovou sukni a šátek kolem krku. Chcete-li být za elegantní dámu, vylaďte se jen do těchto dvou barev a neuděláte chybu. Všechno je možné a je jen na vás, jak budete s barvami pracovat, černo-bílá snese jakékoliv experimentování. Nezůstávejte také jen u jednoho materiálu, kombinujte je!

zdroje: asos.com, polyvore.com,

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu