Dámské kabáty zima 2011-2012

Dámské kabáty zima 2011-2012

27. listopadu 2011, kabáty zima 2011, kabáty zima 2012, dámské zimní kabáty, zimní kabáty, kabáty, dámské kabáty, zima 2011, zima 2012

Sponzorované odkazy

Při představě, že budete nejméně další čtyři měsíce trávit v teplém kabátě, možná i vy zrovna blahem neskáčete. Není tedy nic důležitějšího, než si pořídit skvělého společníka, na kterého se můžete spolehnout, a se kterým se budete cítit příjemně a spokojeně v každé chvíli. Pro jaký se letos rozhodnete?

Univerzální kabáty

Umíte si představit větší klasiku než černý delší kabát do půli stehen nebo i po lýtka? Je univerzální, hodí se ke všemu a do jakékoliv situace, nejčastěji se vyrábí v „trenčkotovém“ střihu.

Černý kabát nemusí být nutně nudný, pomocí přezek, knoflíků a ozdob se může vymykat ostatním. Zpravidla nechybí v žádném obchodě, stejně jako jeho šedá nebo hnědo-béžová varianta. Vlastníte-li takový, určitě nechcete každý den vypadat stejně. Zkuste si kolem krku připnout kožešinový límec. Váš kousek prokoukne a bude vypadat přepychově.

Nadčasové kabáty

Toužíte po tom, vypadat vždy upraveně a vlastnit luxusní kousek, i když zrovna vám v kapse peníze zrovna necinkají? Nelíbí se vám obligátní černá, ale chcete zůstat u neutrálních ba­rev?

Klíčem k úspěchu je kabát v barvě velbloudí srsti. Působí vždy elegantně a daly by se označit jako „malé černé“ zimy. Dalším plusem je to, že se hodí ke všem typům pleti, takže zbytečně nemusíte pátrat po jiném, ve kterém vaše pleť nebude vypadat unaveně. Vybrat si můžete z celé palety barev od krémové až po barvu karamelu. Hodí se ke všemu, co ve vašem šatníku máte, pěkně bude vypadat jak s džínami, tak se sukní nebo šaty.

Kam si pro něj zajít? Skočte si třeba do klasického H&M, Orsay nebo Zary.

Mezi nadčasové trendy patří minimalismus. Jasné linie a strohý styl nikdo nikdy nevytlačí.

Trendy

Kabáty nemusí být nutně jen z přírodních materiálů. Do krutých mrazů si pořiďte buřtíkovou prosívanou bundu delší délky, která vás před studeným větrem uchrání. Převažte ji páskem pro zvýraznění vašeho pasu a celkové siluety.

Sháníte-li něco originálního, sáhněte po kápi. Je krásná, jenomže vše má i svou druhou stránku – není moc praktická a hodí se spíše do menší zimy. Pokud se pro ni rozhodnete, pamatujte, že pro rovnováhu celé postavy je lepší kombinovat ji se slim kalhotami.

Detaily někdy změní celý vzhled obyčejného kabátu, tento rok se nejvíce zaměřte na volánky, ať už u límce, na rukávech nebo na konci kabátu, na molech se také často objevovaly kabáty ozdobené koženými detaily.

Stejně jako už po několik let neuděláte chybu, když si vyberete kabát ve vojenském stylu. Patří k němu pásky, přezky a dvouřadové knoflíky, nejlépe v tmavých barvách nebo námořnicky modré. Ostatní military doplňky vyřaďte, neoblékáte si přece celou uniformu.

Hravé

V zimě má každý člověk tendenci oblékat se do tmavých a zachmuřených odstínů barev. Nechcete-li splynout s davem do šedi ulice, pořiďte si kabát výrazné veselé barvy, jako jsou hrášková, žlutá, fialová nebo fuksiová. Nerozjasní den jen vám, ale i kolemjdoucím. Barevné kabátky snesou spíše jednodušší oblečení, protože jsou výrazné už samy od sebe.

Kam si pro ně zajít? V Asosu naleznete širokou škálu barev, ze kterých si určitě vyberete.

zdroje: asos.com, polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu