Zimní pánské bundy - nepřehlédněte nové trendy pro zimu 2011/2012

Zimní pánské bundy - nepřehlédněte nové trendy pro zimu 2011/2012

23. listopadu 2011, pánské zimní bundy, zimní bundy, pánské bundy 2011, sportovní pánské bundy, elegantní pánské bundy

Sponzorované odkazy

Většina mužů řeší při koupi zimních bund zejména jejich funkční stránku. Design výrobku jde mnohdy stranou pokud se jedná o bundy určené pro zimní sporty. Ovšem doba, kdy nebylo možné sehnat bundy funkčí, splňující náročné parametry a zároveň zajímavě vizuelně zpracované, dávno skončila. Zima 2011/2012 s sebou nese trend barevných zimních bund, které jsou propracované jak po technické, tak i designové stránce.

V popředí jsou výrazné barvy a vypasované střihy. Stále se těší popularitě lesklé zimní bundy a klasické černé s kožíškem. Novým prvkem je návrat prošívaných bund (a to i podzimních). Nadšenci hip hopové módy seženou svůj oblíbený sortiment v lehce upraveném designu – například s novými pestrými vzory.

Pro větší přehlednost si rozdělíme zimní bundy do dvou kategorií. První z nich budou bundy sportovní a druhá bundy elegantní.

Sportovní pánské zimní bundy

Je zřejmé, že bundy sportovního rázu se často využívají nejen k běžnému nošení, ale také ke sportovním aktivitám. Dnes se nebudeme zaměřovat na outdoorové aktivity, k jejimž účelům slouží oblečení ze specializovaných prodejen. Spíše se zaměříme na zimní bundy sportovního typu pro běžné nošení a klasické volnočasové aktivity.

V internetovém obchodu www.rocawear.com objevíte na první pohled bundy s jednoduchým designem. Ovšem při důslednějším prohlédnutí zjistíte, že bundy mají řadu originálních detailů. Může se jednat o barevnou podšívku, zajímavě našité kapsy nebo kontrasty užitého materiálu.

Zimní bundy od celosvětově známých výrobců jako je Nike naleznete v mnoha internetových i kamenných obchodech.

Tyto značky neustále drží krok s módním průmyslem, a proto ani tutu sezónu nechybí na jejich prodejních pultech již v úvodu zmíněné lesklé zimní bundy či bundy s kožíškem.

Elegantní pánské zimní bundy

Někteří jsou vázáni business módou v rámci svého povolání. Není příliš vhodné obléci na drahý oblek sportovní bundu. Proto jsou zde designéři, kteří se specializují výhradně na elegantní módu. Na stránkách www.savilerowco.com je k dispozici kompletní sortiment pánské elegantní módy. Košile, kravaty, kalhoty i bundy. Pro letošní sezónu se vrací do módy prošívané bundy. Z počátku se mohou zdát usedlé, ale s vhodně sladěným oblečením nemůžete udělat dle posledních trendů chybu.

Navíc zahřejí a zároveň jsou dostatečně lehké, aby zajistily komforní nošení.

Pro milovníky casual módy přináší v rámci sezóny zima 2011/2012 módní návrháři nespočetné množství variací. Nejčastější je zřejmě spojení sportovní elegance a výrazné barvy. Také zimní bundy lze bez ostychu obléci téměř k čemukoli.

Zdroj: www.champssports.com , www.rocawear.com , www.savilerowco.com , www.shopstyle.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu