Pánské cardigany zima 2011/2012

Pánské cardigany zima 2011/2012

5. prosince 2011, pánské cardigany, svetříky, pánské svetry, Bershka, Pull&Bear, Zara, pánské trendy, zima 2011

Sponzorované odkazy

Je už naprosto normální, že pánské a dámské šatníky se prolínají a navzájem si nějaké kousky oblečení „krademe“. Cardigany nosí v dnešní době pořád převážně ženy, i když i spousta mužů už poznala jejich pohodlnost a styl. Možná vás ale překvapí, že tyto propínací svetry byly původně doménou mužů, a to už od 19. století, kdy je proslavil generál James Thomas Brudenell. Dost ale historie, podívejme se, jak vypadají pánské cardigany na zimu 2011.

Co se týče aktuálních trendů, pořád letí klasické jednobarevné cardigany s většími knoflíky, zajímavým oživením mohou být svetříky s norskými vzory, které jsou tuto zimu více trendy, než jindy. Pro odvážné je tu i inovace v podobě trendy kožíšků, které mohou například lemovat kapuci. Co se týče samotných barev, většina cardiganů se objevuje v hnědé, černé, tmavě modré, šedé či béžové variantě, tedy klasických zimních barvách. Rozhodně se ale nemusíte bát, že by takto zbarvené cardigany vypadaly nudně. Naopak! Přesvědčte se sami.

Cardigany Pull&Bear

Španělská značka Pull&Bear nabízí opravdu velké množství zajímavých a neobyčejných cardiganů. Vedle klasických hladkých svetříků se zde objevují i cardigany s kapsami, kožešinovou kapucí, či dokonce s metalickými aplikacemi.

Buďte trendy s Bershkou

Podobně je na tom i další značka ze Španělska, Bershka. I její obchody nabízí cardigany spíše pro mladé a odvážné muže, kteří se nebojí zajímavých a stylových vzorů. Na rozdíl od Pull&Bear zde najdeme i trochu barevnější kousky, například v zelené barvě.

Zahřejte se u Zary

Trochu elegantnější pánské cardigany najdete například u značky Zara. Jejich kolekce je plná i o poznání teplejších kousků, než můžeme vidět u značek předchozích, a silnější pletenina přijde v zimě určitě vhod. I u Zary se objevuje spousta zajímavě vzorovaných kousků, které vytvoří originální zimní outfit.

Zdroje: www.zara.com, www.pullandbear.com, www.bershka.com, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu