Zima s Pull&Bear / Kolekce Pull&Bear zima 2011

Zima s Pull&Bear / Kolekce Pull&Bear zima 2011

4. prosince 2011, Pull&Bear, Pull and Bear, kolekce zima 2011, boty, dámské oblečení, trendy oblečení, kalhoty, legíny, svetry, sukně, šortky, kabelka, doplňky

Sponzorované odkazy

Zimní období není jenom o nošení svetrů, teplých mikin, riflí a kozaček. Párkrát za zimu se totiž objevíme i na plese či večírku, kde se očekává poněkud jiné oblečení. Španělská značka Pull&Bear naštěstí myslela na obě tyto varianty oblékání a v jejich zimní kolekci se tak objevilo jak hřejivé oblečení, které si pořád zachovává pořádnou dávku stylu, tak i party a večerní kousky.

Svetříky a cardigany

Bez něčeho pleteného se letošní zimu neobejdete, alespoň pokud vám nové trendy nejsou lhostejné. V kolekci Pull&Bear se tak objevila spousta svetříků a cardiganů. A to v hned několika variantách a stylech – hladké, pruhované, dlouhé nebo vzorované.

Kalhoty, šortky a sukně

I v této kategorii se odráží jeden z nejnovějších trendů, tedy kůže. Z tohoto materiálu jsou vyrobeny jak kalhoty a legíny, tak i sukně a šortky. Zkombinujte je s jednodušším topem a botami na podpatku, váš look tak dostane trochu rockovější nádech. Ne vše je ale samozřejmě z kůže. Najdeme zde například skinny kalhoty s imitací hadí kůže, nebo party sukně poseté flitry v metalických barvách.

Elegantní i party šaty

Ani v zimě si některé z nás neodpustí šaty a ty v kolekci Pull&Bear vypadají opravdu skvěle. Některé jsou jednobarevné a jednoduché, perfektní do divadla či na rande, jiné odvážné a sexy pro neformální akce. Pokud se vám některé zdají až moc krátké, klidně si pod ně pro lepší pocit oblékněte legíny!

Boty a hřejivé doplňky

I nabídka bot je neskutečně rozmanitá. Pull&Bear myslelo na sněhové závěje, které nás nejspíše v zimě čekají, a ze kterých se suchou nohou vyjdeme pouze díky vysokým kozačkám, ale také na taneční parket, kde zazáříme díky pestrobarevným lodičkám. Kromě toho se zde nachází i kotníčkové boty, balerínky i sneakersky. Co se doplňků týče, Pull&Bear nám nabízí to nejdůležitější – teplé rukavice, kabelku a také pásek a čelenku, jež učiní náš outfit odvážným a originálním.

Zdroj: www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu