Minipsaníčka – šperk mezi trendy sezóny zima 2012

Minipsaníčka – šperk mezi trendy sezóny zima 2012

16. ledna 2012, kabelky, malé kabelky, kabelky na ples, plesové doplňky, minipsaníčka, psaníčka, minipsaníčka na párty, trend sezóny podzim/zima 2011

Sponzorované odkazy

Psaníčka nejsou ve světě módy žádnou velkou novinkou. Ovšem na několik let se jejich úloha přenesla pouze na pole společenských událostí. Přiznejme, že velkou kabelu si k večerním šatům nevezme snad nikdo. V minulém roce vstoupila do obliby psaníčka především větších rozměrů a s nimi aktovky v pánském stylu. Dokonalá tečka nejednoho outfitu! Ženy dbající aktuálních módních hitů tak neváhaly obléci úzké džíny, vysoké podpatky, volnější halenku a vše doplnit o velké psaníčko. Jiné v „dandy“ stylu zvolily ležérnější outfit, dřímajíce pod paží výše zmíněnou aktovku.

Letošní sezóna se vrací k maximální ženskosti a vyjádření jemnosti.

Jedná de o nesmírně praktický doplněk. Potřebujete-li pouze klíče a telefon, využijete minipsaníčko s oblibou i na běžné nošení.

Minipsaníčka jsou jakýmsi šperkem v garderobě každé ženy. Vybavuji si Adinu Mandlovou v proslulém filmu Kristián, jak vchází do plného sálu v bílých šatech, přes ramena chlupatý bílý kožíšek a v ruce drží malé psaníčko, sotva větší než klasická peněženka. V obrazu z prvorepublikových časů se zrcadlí trendy dnešních dní.

Minipsaníčka pro speciální slavnostní události

Ne velká, ne malá. Opravdu jen o něco málo větší než běžná peněženka. Taková jsou psaníčka, která upoutala pozornost módních časopisů, bloggerů a celebrit. Po červeném koberci se procházejí slavné herečky a zpěvačky v róbách světových návrhářů a téměř každá svírá v dlani minipsaníčko.

Jaké si vybrat na ples a jaké na business párty? Plesová sezóna dovoluje dívkám okusit na krátký čas pocity princezen. Krásné šaty, šperky a… minipsaníčko! Pokud jsou šaty hodně zdobené, není od věci přiklonit se k méně zdobné variantě psaníčka. Naopak pokud dýchají jednoduchostí, můžete si dovolit velmi zdobný doplněk.

Business večírky se převážně nesou v decentnějším duchu modelů. A proto by minipsaníčko mělo být výrazné, nikoli však přeplácané či kýčovité.

Na večírky, kde nemusíte zářit zrovna v koktejlkách, zvolte uvolněnější styl a nebojte se barev!

Zdroj: www.net-a-porter.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu