Zimní kolekce Bershka 2011/2012

Zimní kolekce Bershka 2011/2012

20. prosince 2011, Bershka kolekce, Bershka oblečení, Bershka zimní kolekce, zimní kolekce, Bershka

Sponzorované odkazy

Je na čase přidat do svého šatníku nové zimní kousky a španělská značka Bershka je určitě tou pravou volbou. Prohlédněte si její nejnovější zimní kolekci, která zahřeje a hlavně je dle aktuálních trendů. A co dalšího je na ní tak skvělé? Oblékne vás stylově, aniž by příliš ztenčila vaši peněženku.

Zbrusu nové kousky v prosincové kolekci jsou opravdu cool, mladistvé a veselé. Velkou oblibu si jistě získají příjemné pleteniny, které jsou do současného počasí jako dělané. Vedle toho je výrazným prvkem kolekce také mix tvrdého rocku a ženských detailů za doprovodu nádherných barev.

Máte pocit, že šortky patří jen do letního šatníku? Kožené šortky patří do šatníku zimního a vypadají naprosto dokonale ve spojení s pleteninou. Takovýto outfit můžete doplnit kotníčkovými boty, které jsou volnější horní části a tím zužují lýtko. Spojení romantiky a rockového stylu je velmi sexy. Zkuste střídat jemnost a vyzývavost v blocích, například růžová bunda, rockové tričko, něžná sukně a kotníčkové boty v motorkářském stylu. Inspirací Vám může být Avril Lavigne.

Outfit pro školačky je vždy jednoduchý a pohodový, zkrátka nic přehnaného, jen mikina s kapucí, slim džíny a kotníčkové zavazovací boty.

Máte pocit, že jsou zimní bundy nudné? Třeba to je jen barvou. Lotos byste určitě měly zkusit jinou barvu než černou, šedou nebo tmavě modrou. Nejlepší volbou bude rezavě hnědá nebo červená, ke které si můžete obout hnědé boty a k tomu zelenou šálu, ta tomu dodá šmrnc.

Vánoční a Silvestrovská kolekce

Vánoce i Silvestr jsou skoro za dveřmi, proto byste se na tyto svátky měly připravit už teď. Vedle nákupu dárků pro své známé, byste měly udělat radost také sobě a navštívit nejbližší obchod Bershka, kde mají celou jednu kolekci ve Vánočním a Silvestrovském duchu.

Spojte pánský styl s vyloženě ženským nebo si kupte sexy šaty, pro kterýkoliv Silvestrovský večírek, za povšimnutí stojí i neotřelé topy s potiskem a lesklé blejzry.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu