Legenda – diamantové hodinky Breitling

Legenda – diamantové hodinky Breitling

11. prosince 2011, vodotěsné hodinky, Chronomat 41, Colt 33, Breitling Galactic 32, Galactic 36 Automatic, Galactic 41, Galactic 30, Breitling, náramkové hodinky, dámské hodinky, pánské hodinky, diamantové hodinky

Sponzorované odkazy

Breitling je švýcarská značka s dlouholetou tradicí. Historie této značky se datuje od roku 1884. Zpočátku se firma zaměřovala na výrobu časoměrných přístrojů, průmyslových měřidel a chronografů. Díky vynalezení navigačního počítače se hodinky Breitling staly velice populární mezi piloty celého světa. Dnes se značka Breitling specializuje pouze na výrobu náramkových hodinek, které jsou známé především svojí švýcarskou hodinářskou kvalitou. Tyto hodinky jsou také velmi oblíbené mezi plagiátory, kteří na svých padělcích těží ohromné sumy peněz.

Náramkové hodinky Breitling nejsou totiž jen tak pro každého. Tento skvost si může dovolit opravdu jen málokdo. Jejich ceny se pohybují v řádech desítek i stovek tisíc. Velmi oblíbené jsou zvláště mezi celebritami. Diamantové náramkové hodinky Breitling Super Avenger vlastní slovenský rapper a zpěvák Patrik Vrbovský alias Rytmus.

Značka Breitling má mnoho modelů náramkových hodinek, ale jen některé modely jsou okrášleny diamanty. Neznamená to ale, že by ostatní modely, které jsou o diamanty ochuzeny, byly nějak méněcenné, ba naopak! Všechny hodinky Breitling jsou vyráběné jen z kvalitních materiálů. Jestliže zrovna nejsou z diamantů, tak jsou z osmnácti karátového zlata, nereznoucí ocele nebo kůže. A sklíčko každých náramkových hodinek Breitling je safírované.

Galactic

Jedním z modelů hodinek Breitling, které obsahují diamanty, je Galactic 30. Tento model se vyznačuje svou vytříbenou jemnostní linií, chytrým výběrem barev a precizní úpravou. Tento model hodinek není jen krásným módním doplňkem, ale také skvělým sportovním modelem, který je vodotěsný do 100 metrů.

Též Galactic 41 se může pyšnit svým diamantovým designem. Náramkové hodinky Breitling Galactic 41 jsou určené pro ty, kteří chtějí nosit hodinky, které jsou ultra-sportovní a dokonale elegantní. Jsou též vodotěsné do 100 metrů a k dispozici z nereznoucí ocele.

Speciálním modelem pro ženy jsou hodinky Galactic 36 Automatic. Ocení je všechny ženy, kteří si chtějí vychutnat směs rafinovaného luxusu a kvality. Tyto hodinky jsou k dispozici s možností výběru popruhů. Volit můžete mezi koženým nebo kovovým náramkem.

S náramkovými hodinkami Breitling Galactic 32 uvidíte čas také ženskýma očima. Tento model kombinuje výkon, eleganci, spolehlivost a estetickou vytříbenost. Galactic 32 je dokonalým příkladem. Je to vše, co si jen žena může přát.

Colt

Colt 33 je pro ženy, které chtějí kombinovat ultra-sportovní charakter s elegancí. Model, který je vysoce přesný díky strojku SuperQuartzTM, to je Colt 33. Tento model ocení především sportovci, jelikož je vodotěsný do neuvěřitelných 500 metrů, což je jedinečný výkon pro dámské hodinky.

Chronomat

Elegance, výkon a přesnost – to je model náramkových hodinek Breitling Chronomat 41. Průměrem ciferníku 41mm a uhlazeným zakřivením jsou tyto hodinky vhodné pro všechny velikosti zápěstí. Vybírejte si hodinky Breitling Chronomat 41 z oceli, oceli a růžového zlata nebo jen růžového zlata.

Zdroje: www.breitling.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu