Party šaty 2011

Party šaty 2011

12. prosince 2011, party šaty, sexy šaty, šaty na Silvestra, koktejlky, silvestrovské šaty, Mango, Bebe, Zara

Sponzorované odkazy

Správné party šaty obsahují módní linii, lichotí tělesným tvarům a dokážou z každé dívky během chvilky udělat královnu noci. Pokud i vy chcete vyniknout v davu, čtěte dál.

Velkou pozornost věnujte odstínu a správné velikosti šatů. Pro vytvoření úchvatného vzhledu je klíčový také výběr doplňků, a to i v maličkostech, jako jsou náušnice nebo prstýnky.

Bebe

Připravte se na luxus, třpyt a nezapomenutelný slavností vzhled. Bebe party řada obsahuj úžasně ženské, žhavě sexy a poutavé šaty, které zaujmou na první pohled nejen vás, ale i okolí, až vás v nich uvidí. Šaty jsou určeny pro odvážné dívky, které mají rády pozornost. Impozantní nabídka party šatů je doplněna také kabáty, kožešinou a elegantními saky pro zahřátí, což v tomto mrazivém ročním období uvítáme.

Šaty na jedno rameno jsou velmi sexy a co teprve, když je doplní dráždivě průsvitná krajka. Také jste zatoužily po bandážových šatech? Poslední dobrou si získávají stále větší a větší oblibu, doplnit je můžete krátkým kožíškem. A jestliže letos zatoužíte po něčem opravdu speciálním, doporučila bych malý elegantní klobouček. Ale hlavně nezapomeňte na extra vysoké podpatky.

Mango

Podívejte se na novou party kolekci Mango, která je vyloženě jako z přehlídkového mola, stylová, precizní a zářivá. Moderní šaty v městském stylu jsou elegantní a s lehkým nádechem luxusu, jako stvořené pro silvestrovské par­ty.

Myslíte si, že černé šaty jsou nudné a nedokážou už ničím překvapit? Potom si pozorně prohlédněte party kolekci Mango, které je složena jen ze samých černých šatů. Mini šaty s dlouhými rukávy upozorní na dlouhé štíhlé nohy a průsvitný horní díl dodá šatům neotřelou eleganci. Za pozornost stojí i šaty lesklé celé nebo jen v lemu.

Zara

Vánoce a Silvestr jsou speciální události, které vyžadují lehce formální oděv a upravený vzhled. Výběr šatů je velmi důležitý, protože ovlivňuje vaši náladu a při těchto událostech se každý chce cítit uvolněně a příjemně. Zara party kolekce přináší skvělé oblečení vhodné jak pro formální, tak i pro méně formální akce.

Party šaty Zara jsou velmi jednoduché, přesto nevšední. V případě, že jste si oblíbily kůži, možná vás zaujmou kožené šaty hladké nebo poseté koženými penízky. A v případě, že letos chcete vážně zazářit, kupte si zlaté zavinovací šaty, ve kterých vás nikdo nepřehlédne.

Zdroj: www.bebe.com, www.zara.com, www.mango.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu