Neobyčejná party psaníčka

Neobyčejná party psaníčka

26. prosince 2011, party, party doplňky, kabelky, Silvestr, party psaníčka, malé kabelky, večerní kabelky, asos

Sponzorované odkazy

Vlastnit alespoň jedno psaníčko je naprostá nutnost, pokud milujete party a plesy. Protože právě začíná období různých večírků a plesů, ráda bych vám ukázala několik zajímavých psaníček. Při výběru party kabelky byste měly brát v úvahu materiál a barvu, protože musí být kombinovatelná s oblečením a botami. Podle vašeho vkusu a stylu šatů můžete vybírat elegantní, vysoce módní nebo ležérní kabelku, dále také záleží na formálnosti události. V každém případě je dobré být připravená a mít alespoň jednu kabelku elegantní a jednu ležérní, samozřejmě v univerzální bar­vě.

Psaníčka ze saténu, sametu nebo bavlny jsou již dávno z módy. Mnohem více oblíbené jsou psaníčka flitrovaná, barevná, se zajímavým úchytem nebo zapínáním. Mezi nejžhavější barvy sezóny patří živě zelená, fuchsiová červená, tmavě citronové, hnědá, černá a bílá.

Barevná

Barevná psaníčka se dají nosit pouze k jednobarevným šatům, aby celkový dojem nebyl přeplácaný. Pokud si vyberete vícebarevné psaníčko, může ho nosit k jakékoliv barvě šatů, která je obsažena v jeho multikoloru.

Univerzální černá

Černá je sice univerzální, ale nemusí být nudná. Černé psaníčko může být opatřeno zajímavým zapínáním nebo ho můžou doplňovat třásně anebo peří.

Zářivá a blýskavá

Psaníčka posetá třpytkami, flitry nebo různými kameny nejlépe vyniknou na tmavém pozadí. Dokonalé spojení proto vytvoří s malými černými.

Pevná textura

Psaníčka s pevnou texturou nejlépe vyniknou v ruce. Často jsou opatřeny elegantním řetízkem pro nošení přes rameno, ale nakonec zjistíte, že mnohem pohodlnější je držet jí v ruce.

V případě, že se neobejdete bez svého oblíbeného miniparfému, rtěnky, pudru a samozřejmě klíčů, mobilu a dalších nezbytností, budete si muset pořídit větší rozměrnější psaníčko.

Většina psaníček má odnímatelný popruh, takže se dají snadno nosit křížem přes tělo nebo přes rameno. To je velmi výhodné, protože většinou je nemožné nosit psaníčko celý večer v ruce.

Zdroj: www.asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu