Dámské zimní bundy 2011/2012

Dámské zimní bundy 2011/2012

13. prosince 2011, dámské zimní bundy, dámské bundy zima 2011/2012, zimní bundy, dámské péřové bundy, lesklé bundy, Cropp, Diesel, Ann Christine, Pimkie

Sponzorované odkazy

Jsme skoro v půli prosince, a tak bychom měli být všichni řádně připraveni na zimu. To znamená, že na věšáku by měla viset kvalitní hřejivá zimní bunda, která je z aktuální nebo alespoň loňské kolekce (protože od minulého roku se toho moc nezměnilo).

Lesk nebo mat

Péřové bundy oblíbené stálice zimního šatníku a není divu, protože jsou to ty nejhřejivější bundy. Již minulý rok se v zimních kolekcích objevily lesklé materiály, které vypadají naprosto úžasně. Lesklé péřové bundy jsou hodně mladistvé, tak pokud se na ně již věkově necítíte, určitě neuděláte chybu, pokud si pořídíte matnou péřovku.

A pokud jste se právě rozhodly pro péřovou bundu, měla by být opravdu kvalitní. Protože pokud si koupíte levnou napodobeninu, může se stát, že bunda nebude mít kvalitní podšívku, která neudrží peří a pak po svlečení bundy můžete vypadat jako špatně oškubané kuře.

Ann Christine

Nejvíce mě upoutala lesklá bunda Ann Christine s chlupatým lemem kapuce, díky němuž výborně koresponduje s yetiovskými sněhulemi nebo chlupatými návleky.

Barvy a vzory

V zimní šedi nejlépe vyniknou veselé barvy a hlavně červená, která k zimě zkrátka patří. V případě, že vás jednobarevné bundy už nudí, vyzkoušejte letos abstraktní barevné vzory, bunda se tak stane vaším zábavným doplňkem.

Cropp

Společnost Cropp vsadila na kostky a další hranaté vzory. Na zimních bundách Cropp si zamilujete hlavně vnitřní část kapuce, která je buď saténová, nebo jemně semišová. Pokud vás přepadne vánice, jistě takto zateplenou kapuci oceníte.

Diesel

Zimní bundy Diesel nejsou nijak extravagantní, přesto upoutají na první pohled. Najdete na nich všechny trendy detaily sezóny jako prošívání, kožešinové lemy, kostkovaný vzor nebo letecký styl.

Pimkie

Zimní bundy Pimkie jdou opět ruku v ruce s aktuálními zimními trendy a zároveň respektují styl a přání zákaznic, proto v kolekci najdete lesklé i matné péřové bundy a k tomu navíc kožené bundy v leteckém stylu, jež si získají stále větší oblibu. Chuťovkou je zimní džínová bunda s beránčím límcem – skvělý nápad.

Zdroj: www.ann-christine.de, www.diesel.com, www.cropp.com, www.pimkie.fr

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu