Orsay zimní kolekce je plná aktuálních trendů

Orsay zimní kolekce je plná aktuálních trendů

6. ledna 2012, orsay, zimní kolekce Orsay, trendy zima 2011

Sponzorované odkazy

Orsay je dynamická módní značka, která se nebrání aktuálním trendům a zároveň si ponechááv typický elegantní nádech. Právě díky této vlastnosti si ji spousta žen oblíbila. V kolekcích se pravidelně objevují košile, saka, společenské šaty i kalhoty. V podzimních kolekcích dominují svetry či svetrové šaty, v zimních zase kabátky a kožíšky.

Co nachystali návrháři značky Orsay pro tuto zimní sezónu? Ponechali jí typické prvky? A jaké novinky přináší kolekce pro zimní dny? V těchto dnech navíc můžete využít i slev na zimní oblečení značky Orsay, a tudíž se vám nakupování stane ještě příjemnější.

Značka Orsay má vlastní noty pro vytváření harmonické melodie svých kolekcí. Jinak tomu není ani letošní sezónu. Zahlédneme mnoho prvků, které jsou charakteristické pro tuto kolekci a zároveň utvářejí jemný ženský outfit typický pro značku Orsay.

Po dlouhých letech strávených na půdách nebo v končinách chladné Sibiře se vracejí do módy beranice. Ostatně s nimi se těší nemalé popularitě všechny „chlupaté“ módní výrobky.

Také sukně áčkového stylu ke kolenům nezůstávají pozadu a kombinují se, jak jinak, než s botami na platformě. Orsay vždy zařazuje do kolekcí z velké části společenské oblečení a v době plesových sezón a různých večírků tomu nemůže být jinak. Nicméně vždy nabízí jednoduché černé šaty či sukni, které nepodléhají příliš výstřednostem aktuální módní scény.

Nebývale se uchytil trend nosit šortky. Letošní zimu převládají ty zdobnější nebo z materiálů jako je satén či manšestr.

Šortky tvoří užitečný prvek při vrstvení oblečení. Teplé punčocháče zahřejí a zároveň poskytují prostor fantazii. Stačí zvolit pestřejší barvu a celý outfit dostane jiný nádech.

Pokud jsme zmínili vrstvení, neměly by uniknout pozornosti šály – a čím větší, tím lepší!

Na závěr se vraťmě zpět k výše uvedenému materiálu. Manšestr slaví úspěchy i na poli kalhot či sáček. Možná je jen otázka času, kdy nás opět zaplaví manšestrové tašky.

Pobočky Orsay v ČR hledejte na portále www.mapaobchodu.cz.

zdroj: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu