Originální vánoční dárky z Flamingoparku

Originální vánoční dárky z Flamingoparku

17. prosince 2011, Flamingopark, dárky, vánoční dárky, dárky Vánoce 2011, tipy na vánoční dárky 2011

Sponzorované odkazy

Právě včas, s blížící se euforií vánočních nákupů, přináší Flamingopark produkty, které se mohou stát stylovým, módním a hlavně originálním vánočním dárkem. Díky množství stylů zastoupených v nové kolekci si vybere každý: milovník vtipných drobnůstek, retro motivů nebo moderní romantiky.

Ze sortimentu vybíráme několik tipů na dárky, kterými můžete obdarovat své blízké.

Tipem naší redakce jsou netradiční svícny a světélka vyrobená z přírodních materiálů, která jsou vhodná pro dekorování vánočních stromečků i vánočních stolů. Flamingopark nabízí hned několik svícnů, od závěsných keramických svícnů ve tvaru vajíčka po romantické vánoční hvězdy a srdíčka. Kouzlo Vánoc vám navodí světélka, třeba ve tvaru růží nebo světelný pás dlouhý 3 metry, ozdobený přírodními kokony, který prozáří každý temný kout a domovu dodají poklidnou a uvolňující atmosféru.

Designové hodiny ve tvaru měst New York nebo Paříž vám při každém pohybu ručičky přinesou vzpomínky na dovolenou. Filmové fanoušky potěšíte nástěnými hodinami, ztvárňující známou scénu z nostalgického filmu King Kong.

Přítelkyni, sestře nebo kamarádce můžete pořídit ručně vyrobený autorský šperk, například mosazné náušnice. V nabídce jsou i náhrdelníky, prstýnky a náramky z nejrůznějších materiálů.

Pro muže nabízí Flamingopark designová trička s potiskem, oboustranné pásky, peněženky a další originální maličkosti, například pestré šály. Pokud hledáte drobnost pro kamarády, nepřehlédněte malované bavlněné figurky s lidskými charaktery nebo třeba přívěšky ve tvaru zvířátek.

Dárková kolekce je cenově velmi příznivá, za přívěšek zaplatíte 180 Kč, autorské tričko stojí 640 Kč a svícny vás vyjdou na 460 Kč.

Flamingopark nabízí jak designové drobnosti, tak vlastní linii oblečení a módní doplňky. Na kolekcích se podílí řada umělců a řemeslnků z celého světa, s kterými Flamingopark dlouhodobě spolupracuje a produkty zašťiťuje pod vlastní label. Veškerou nabídku najdete v e-shopu www.flamingopark.cz nebo v kamenné prodejně Flamingopark, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu