Letošní trend - plisované sukně a šaty

Letošní trend - plisované sukně a šaty

1. ledna 2012,

Sponzorované odkazy

Asi mi dáte za pravdu, když řeknu, že džínové sukně jsou sice sázka na jistotu, ale už také docela nudné a neoriginální, a to v jakékoliv podobě. Možná vám to bude slušet a jsou praktické, ale nikoho v nich neoslníte.

Na spoustě stránek jste si už v létě mohly všimnout vzdušných volných sukní v maxi délce, které si blogerky s oblibou oblékaly. Chcete být i vy okouzlující a působit krásně étericky? Vsaďte na plisované sukně také!

Pro jejich lehkost jsou přece jen vhodnější na léto, nikdo vám ale neříká, že se s nimi musíte rozloučit. Naopak, nosit je můžete i v dalších ročních obdobích. Musíte jen vědět jak na to.

Jak jste si mohly všimnout, trendy jsou všechny délky, ať už mini, midi nebo maxi. Skládané minisukně si určitě vybavíme v asociaci s uniformami prestižních škol v zahraničí. Pokud po nich sáhnete, stačí je doplnit o tlustý svetr, oxfordky a vintage tašku a vykouzlíte všemi obdivovaný londýnský styl. Trošku elegantnější variantou jsou sukně+ trenčkot+ boty na podpatku.

Od krátkých sukní přejdeme k těm dlouhým až po zem, ve kterých budou vaše nohy vypadat jako nekonečně dlouhé. Jsou efektní, s každým krokem ve sklady volně provlní a působí vzdušně.

Jak a s čím ji nosit?

Existuje mnoho variant, určitě naleznete svou. Zatímco v létě ji všichni nosili převážně na topech nebo tričkách, nyní ji schovejte třeba pod tlustý svetr k dosažení casual looku. Nebojte se kontrastů, zkombinujte ji třeba s koženým křivákem s nýty a rockerskými botami. Zkusit můžete také kombinaci s obyčejným sáčkem, které doma určitě najdete a tlustou kruhovou šálou ledabyle omotanou kolem krku. Je jasné, že ve mrazivém počasí s nimi zrovna nezabodujete, vyberte si proto suché dny, kterých je letos dostatek.

Nemůžete stále najít tu svou vysněnou? Možná vás potěším, není totiž těžké vytvořit si ji sama podle vlastních představ. Návod krok za krokem můžete najít na youtube, kde se to videi přímo hemží.

zdroje: asos.com, polyvore.com, Thinksock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu