Mladistvá Pull and Bear kolekce pro muže

Mladistvá Pull and Bear kolekce pro muže

29. prosince 2011, pánská móda, Inditex Group, Pull and Bear, pánské oblečení, značkové oblečení, pásky, kravaty, cestovní tašky, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Značka Pull and Bear je určená pro všechny muže a ženy, kteří se chtějí cítit mladě. Její výrobky jsou moderní, kvalitní, originální a ještě ke všemu levné. Oblečení, doplňky a boty od značky Pull and Bear mají své charakteristické znaky, tak jako její dvojčata od značek Zara či Bershka, které jsou též součástí Inditex Group. Jestliže se tedy chcete cítit in, obchody značky Pull and Bear naleznete v Praze v obchodních centrech Chodov, Letňany a Arkády Pankrác či v obchodním centru Galerie Vaňkovka v Brně.

Pánská kolekce Pull and Bear je stejná jako značka sama – mladistvá, rozpustilá a originální. Každý mladý i starší muž si u této značky najde, co hledá. Vybírat budete moci ze všech druhů oblečení od triček až po kalhoty, doplňků a také z přepychové kolekce pánských bot.

Mikiny a trička Pull and Bear snad nejvíce vyzařují mladistvým vzhledem. Většina z nich je zkrášlena například animovanými obrázky počítačových postaviček či obrázky jiných chlapeckých hrdinů. I když se značka Pull and Bear specializuje na oblečení pro teenagery, barvy nejsou pestré ale spíše ustálené – černé, šedé a hnědé.

Kalhoty a džíny značky Pull and Bear si zamiluje snad každý muž. Nejenže jsou pohodlné, ale také skvěle vypadají. Vybírat můžete z ležérních i upnutých střihů. Zvolte si ty svoje!

Nejpovedenější je snad kolekce bot Pull and Bear. Je velice rozmanitá a vyhoví snad každému muži. Naleznete zde polobotky, mokasíny, teniskykotníčkové boty. Všechny jsou vyrobené z prvotřídních materiálů, jako je kůže či 100% bavlna.

Značka Pull and Bear ve svých kolekcích nezapomněla ani na módní doplňky pro muže. Velice oblíbené jsou kravaty, které se už v dnešní době nenosí jen k obleku při společenských akcích, ale i neformálně k obyčejnému tričku. Pásky Pull and Bear vyzařují pestrými barvami, ale i tak se vám budou hodit úplně ke všemu. Kdybyste se náhodou rozhodli vydat na dlouhou cestu, nemusíte zbytečně shánět cestovní tašky po všech možných obchodech, ale stačí zajít do obchodu Pull and Bear a vybrat si tam. Pull and Bear je opravdový chameleon mezi módními značkami.

Zdroje: www.pullandbear.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu