Kolekce H&M jaro 2012 ve znamení exploze barev

Kolekce H&M jaro 2012 ve znamení exploze barev

31. prosince 2011, H&M oblečení, H&M jaro, H&M kolekce jaro 2012, H&M jarní kolekce, H&M Spring 2012, H&M

Sponzorované odkazy

Máme tu poslední den v roce a jak jinak se s uplynulým rokem na stránkách módního magazínu rozloučit než pohledem do roku nadcházejícího, a tentokrát to bude optikou jarní kolekce H&M.

Pokud v těchto dnech zavítáte na stránky H&M přivítají vás krásné, barevné, letně laděné fotky a podmanivý zvuk moře. Zkrátka, zapomenete, že venku právě probíhá zima, i když celkem mírná, a přenesete se na pláž na nějakém exotickém ostrově. Taková je alespoň kampaň kolekce Wake Up To Spring, která je plná klasických střihů ale i zářivých barev a kontrastů. Barevná mánie pokračuje a H&M nás chce na jaro obléknout do kanárkově žluté, zelené, oranžové a červené v kontrastu s bílou, černou, proužky apod.

Podle H&M je jedním z must-haves jara 2012 blazer, nejlépe pak opět v některé ze zářivých barev, jako je růžová, žlutá či pastelově zelená. Ani na jaře se nemusíme vzdát pletenin. Hrubý pletený svetr můžete nakombinovat třeba s úzkou sukní. Na jaře též využijeme takový stálý kus dámského šatníku, jako je košile, a to ať už klasicky bílá či károvaná nebo sexy průhledná. K jaru samozřejmě patří květy a i ty můžeme v jarní kolekci H&M 2012 vidět. Co se týče kalhot, tak i na jaře pokračuje trend rozšířených džínů, ale i milovnice skinny si najdou v H&M opět na své a navíc si budou moct vybrat mezi mnoha zajímavými barvami. Jarní kolekce H&M pro rok 2012 je velmi ženská a není ženštější kus v dámském šatníku než šaty. V kolekci tak najdete šaty zavinovací, s páskem, s rukávy i bez.

I doplňky v této kolekci hrají všemi barvami. Psaníčka v kombinaci modré s růžovou, či oranžové s béžovou vypadají naprosto skvěle. Barevné jsou i pásky, šátky či balerínky, které můžete v H&M nakoupit v deseti barvách.

Zkrátka jaro 2012 bude ve znamení exploze barev, která nám po šedivé zimě jistě přijde vhod. Nyní mi tedy nezbývá, než vám popřát šťastný vstup do nového roku a za celý tým vám slíbit i v nadcházejícím roce spoustu zajímavých článků na stránkách vašeho oblíbeného magazínu Luxurymag.cz

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu