Kabelky pro pány aneb stylové pánské tašky

Kabelky pro pány aneb stylové pánské tašky

2. února 2012, pánské tašky

Sponzorované odkazy

Už několikrát jsem se setkala s názorem, že kabelky jsou prostě jen pro ženy a pro obyčejné muže by bylo jejich nošení příliš zženštilé nebo hodné příslušníka 4% menšiny. Zatímco ženy se už po staletí snaží vytvářet nové a nové tvary kabelek, pro muže mnoho variant neexistuje. Díky bohu už se podařilo téměř vymýtit ledvinky slavné v 80. letech. Sice praktické, ale ošklivé na pohled. Už po pár let se v kolekcích návrhářů sice objevují, jde ale jen o výkřiky do tmy pro ženy a já osobně jsem se s nimi ještě nesetkala (a to jak v širokém okolí, tak na mých oblíbených blozích).

Musíme ale uznat, že časy, kdy se dalo všechno potřebné dát do kapes, jsou dávno pryč. Množství nezbytných věcí roste, kromě klíčů, peněženky, dokladů a mobilu potřebují často i notebook nebo netbook, a další potřebnosti, které se odvíjí podle situace. Kam to tedy vše dát?

Pokud si potřebujete někam dát všechny věci, zapomeňte na batohy, který je jen pro studenty. Představte si jej třeba v kombinaci se stylovým sakem v anglickém stylu- díky němu všechnu snahu zakopete pod zem. Co takhle tašku přes rameno?

V dnešní je není těžké sehnat, pěkné kožené kousky se dají sehnat třeba u Bati, vyplatí se do nich ale investovat. S vyšší kvalitou máte záruku, že se vám švy hned neošoupou a že se taška postupně nerozpadne.

taška určená na notebook může vypadat pěkně. Místo klasické černé polyesterové, která v našich ulicích převažuje, vsaďte na stylový kožený typ a budete vypadat skvěle.

Máte rádi vintage studentský styl? Možná jste zaregistrovali, že tento rok byly trendy tašky ve stylu Cambridge. Jsou unisexové a musím uznat, že vypadají skvěle. Svou vlastní si můžete pořídit přímo na stránkách výrobců (www.cambridgesatchel.co.uk), a podle typu zaplatíte za jednu kolem 3000 Kč.

Stačí jen zapátrat a případně se povznést nad poznámkami stereotypního o­kolí.

zdroje: asos.com, polyvore.com, bata.cz, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu