Mango kolekce zima 2012

Mango kolekce zima 2012

21. ledna 2012, Mango, zimní kolekce, kolekce zima 2011

Sponzorované odkazy

Španělská značka Mango nabízí sofistikované a elegantní oblečení, o čemž se můžete přesvědčit v zimní kolekci, která je plná poutavých trendů, od ležérního oblečení až po elegantní kousky pro opravdové dámy.

Zejména bundy a blejzry, které přicházejí ve stylových barvách černé, modré, růžové nebo i zlaté, jenž tvoří dokonalé spojené s šaty a úplety, které v obchodě také najdete. Poohlédněte se po svetrech s copánkovým vzorem nebo potiskem, bundách nebo parkách s kožešinou, protože tyto kousky tvoří základ sofistikované městské módy s jemným dotykem jednoduché elegance.

Jestliže jste si zamilovali kozačky, ale už vás do nich věčně soukat kalhoty, které se stejně při chůzi vyhrnují a tvoří nepěkné faldíky, určitě oceníte pohodlné tříčtvrteční kalhoty. Džínový ráj zde objeví i příznivci denimu, kteří zde pořídí džíny oprané, barevné, potiskem nebo se zajímavým metalickým efektem.

Co se týče košil, halenek a šatů, v kolekci jsou obsaženy hlavně velmi módní vzory, květinový potisk, pruhy nebo oblíbený hadí vzor, včetně třpytivých flitrů na rukávech, zavinovací efekt, color blocking nebo krajka. Kromě denních šatů stojí za zmínku koktejlové krátké šaty, ale hlavně také neskutečně krásné dlouhé plesové šaty, které jako by byly ušité pro něžnou vílu nebo romantickou princeznu.

Dokonalost perfektního outfitu zajistí zajímavé doplňky. Pokud jste ještě nepřišly na chuť kloboukům, určitě nějaký vyzkoušejte. Jistě najdete ten pravý, který sedne přímo vám. V žádné kolekci nesmí chybět kabelky a tašky v klasických formách a tvarech, od černé po jemně pudrové odstíny, které můžete kombinovat s botami. Letošní zimní kolekce oplývá hlavně lodičkami a plesovými sandály, samozřejmě zde najdete ale i několik zajímavých kotníčkových bot.

Mango podtrhuje ženskost svými elegantními modely, které se dají mnohdy vyžít po celý den, od rána až do včera, za použití doplňků, které určitá příležitost vyžaduje. Najdete zde důkaz, je styl a dokonalý vzhled dotvářejí maličkosti s čistou elegancí a také, že se přesvědčíte, že ležérní móda není nudná a tuctová.

Líbí se Vám kolekce Mango zima 2012? Pobočky Mango napříč celou Českou republikou najdete na www.mapaobchodu.cz.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu