S kolovými šálami vám zima nehrozí

S kolovými šálami vám zima nehrozí

1. února 2012, šály zima 2012, dámské šály, pánské šály, kruhové šály, kolové šály

Sponzorované odkazy

Kolové šály patří mezi ty nejpraktičtější věci, které kdy byly vyrobeny. Já osobně nemám ráda šálu zavázanou, nejraději si ji nechávám jen tak několikrát obtočenou kolem krku. Až donedávna mě štvaly neustále padající konce, než jsem objevila kouzlo této varianty. Už je nikdy nepustím z ruky! Jste na tom podobně?

Stejně jako všechny šály jsou i tyto unisexové, praktické a trendy (i kdyby nebyly, tak je vždy budeme potřebovat). Skvěle vám pomohou při nepřízni počasí – když prší, můžete si je jednoduše přehodit přes hlavu. Už vás také dále nemusí trápit, že vaše oblíbená mikina nebo bunda nemá kapuci, šála je skvělou alternativou. Ve velké zimě se do tlusté vlněné pořádně zachumláte a vítr a mráz nebudou mít šanci. Ideální je také pro ty, které trápí, že neustále pospíchají a nestíhají nebo pro ty, co chtějí oživit obyčejné oblečení, ale neví čím.

Jak je nosit?

Pokud se do nich zamilujete, nemusíte jejich nošení omezit jen na chladné dny. Stejně tak dobře můžete jejich vzdušné a lehké alternativy, třeba z šifonu, nosit v létě. Tímto způsobem je milují celebrity, nebudete mít proto problém s hledáním inspirace.

S těmito šálami nebudete mít při kombinování problém, hodí se ke všemu, dají se sladit se sáčky, svetry i bundami, a i jednoduchý outfit prokoukne. Nejlépe vypadají, když jsou ledabyle omotané kolem krku a vlasů, které s nich padají.

Najít ji můžete kdekoliv, a ani si nemusíte sáhnout hluboko do kapsy, sehnat ji můžete pod 300 Kč třeba v Lindexu nebo H&M.

A něco na konec- nemusíte vůbec zůstávat jen u nošení kolových šál jako „šál“. Pokud si ji pořídíte dostatečně dlouhou, můžete si z ní vytvořit i jednoduché šaty, sukni nebo svetřík. Nebojte se experimentovat a buďte originální, nápady se vždy cení a třeba z vašeho výtvoru bude ještě nový trend.

zdroje: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu