Pouzdro na iPhone 4 a 4S od Louis Vuitton

Pouzdro na iPhone 4 a 4S od Louis Vuitton

19. ledna 2012, obal, pouzdro, půjčovna Louis Vuitton, Louis Vuitton, LV, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 3GS, obaly, pouzdra, mobilní telefon

Sponzorované odkazy

Legendární francouzský módní dům Louis Vuitton (pro nás znalce označovaný svým monogramem LV) podle mého názoru netřeba představovat. Světoznámé výrobky a především padělky tohoto módního domu u nás v Čechách nejsou až takovou novinkou. Troufnu si říci, že téměř každá pátá mladá slečna či paní vlastní kabelku vyzdobenou velkými písmeny LV.

Vedle svých fenomenálních luxusních kabelek, kufrů, peněženek, pásků, bot, šperků, hodinek, šátků či brýlí by nám módní ikona Louis Vuitton rád představila pouzdra na iPhone 4 a 4S. Tento mobilní telefon je zřejmě už stejně tak známý a oblíbený, jako samotná značka, a proto se asi Louis Vuitton rozhodl, že svým zákazníkům udělá radost. Je přeci jasné, že většina lidí oblékající Louis Vuitton vlastní též nejmodernější mobilní telefon iPhone 4 či 4S.

I u pouzder na iPhone se setkáme s již známými padělky, a proto byste měli pečlivě vybírat. Zajít můžete například do obchodu Louis Vuitton, který sídlí v Praze v Pařížské ulici, kde se určitě nesetkáte s napodobeninami, ale s pravým zbožím. Jestliže ale nemáte dostatek peněz (víme, že pouzdro na iPhone od Louise Vuittona nebude levnou záležitostí), pouzdro na svůj milovaný mobilní telefon si můžete půjčit v půjčovnách Louis Vuitton, které se začínají v České republice celkem rozmáhat. Jestliže navštívíte takovouto půjčovnu, budete si moci připadat, jako herečka Jennifer Hudson ve filmu Sex ve městě, která se bez takovýchto firem prostě nemohla obejít.

Obaly na mobilní telefon iPhone 4, iPhone 4S ale i iPhone 3GS od Louis Vuitton jsou, tak jako všechno ostatní zboží LV, velice luxusní. Všichni zajisté známe vytříbenost značky, a proto by nás design těchto pouzder neměl překvapit. Jako u všech svých zboží, tak i u pouzder na iPhone, značka využívá svých specifických vzorů a barev. Všichni si dokážeme představit barvy Louis Vuitton, jako je hnědá, černá, béžová nebo bílá a vzory, jakou jsou čtverce, monogram LV anebo kytičky. A přesně to jsou pouzdra od LV!

Zdroje: www.louisvuitton.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu