Sexy party šaty pro každou z Vás!

Sexy party šaty pro každou z Vás!

29. ledna 2012, krátké šaty, černé šaty, chic šaty, šaty, party šaty, sexy šaty, svůdné šaty, krajkované šaty, luxusní šaty

Sponzorované odkazy

Každá z nás někdy zatouží vypadat sexy a vysloužit si tak několik obdivných pohledů od mužů. Není žádným hříchem ukázat a poodhalit tělo, pokud jste s ním sama spokojená. Sexy party šaty jsou kouskem oblečení, které by měla mít v šatníku každá z nás. Pokud nic takového ve své skříni nemáte, nechte se inspirovat následujícím článkem a možná, že pak do vašeho šatníku přibude nový kousek.

Luxusní look

Zlatá a stříbrná jsou barvy, které sluší snad každé z nás a navíc přitahují pozornost. Jsou více než slavnostní a navíc u těchto odstínů odpadají velké problémy se sháněním doplňků. Za prvé proto, že jsou dostatečně zajímavé i bez nich, a za druhé se ke zlaté stejně nejlépe hodí zlatá a ke stříbrné stříbrná.

Chic v černé a bílé

Pokud si zrovna nehovíte v blyštivých barvách, můžete vsadit na klasiku v podobě černobílé kombinace. Těmito barvami rozhodně nic nezkazíte. Černá je sexy sama o sobě a bílá zase dodá na zajímavosti a chic vzhledu!

Hravé řasení

Volánky, řasení či „žabičky“ jsou trendem posledních sezón a vypadají nejlépe právě na krátkých sexy šatech. Váš outfit s nimi získá hravý a laškovný vzhled a zároveň se hodí i k romantičkám.

Inspirace latino stylem

Vezměte si příklad ze sexy krásek jako je Jenifer Lopez, Eva Longoria či Shakira a inspirujte se sexy latino stylem, který je plný třásní, výrazných barev a zdobení. Nezapomeňte dodat výrazné náušnice, které k latino stylu neodmyslitelně patří a zbytek těla rozzařte pomocí třpytivého krému.

Svět zvířat

Všechny zvířecí vzory jako imitace leopardí, zebří, či hadí kůže jsou ohromně sexy a o party šatech to platí dvojnásob. Hlavní je outfit nepřekombinovat a zvolit střídmé a neutrální doplňky, které nepůsobí lacině.

Sexy krajka

Hitem poslední doby je bezpochyby krajka, která se řadí k těm nejvíce svůdným materiálům vůbec. Můžete zvolit sexy černou variantu, nebo výraznější barvy jako červenou, žlutou či fialovou. Rafinovaně vypadají i krajkové detaily na šatech!

Zdroje: www.forplaycatalog.com, www.promgirl.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu