Všehoschopné módní doplňky - Accessorize

Všehoschopné módní doplňky - Accessorize

11. února 2012, šátky, pásky, čelenky, šperky, náramky, náušnice, prsteny, náhrdelníky, Accessorize, módní doplňky, kabelky, tašky, batohy, baleríny, žabky, sněhule, příčesky, plavky, spodní prádlo, čepice, rukavice, sponky, gumičky, sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Značka Accessorize, která není u nás v České republice tak známá jako v jiných zemích, má překvapivě velice dlouhou tradici. První obchod byl otevřen již roku 1984 v londýnské Covent Garden Piazza a hned další roku 1986. S postupným úspěchem firmy se začalo otevírat čím dál tím více obchodů. V průměru zahájilo provoz šestnáct prodejen Accessorize za rok. V současné době existuje mnoho obchodů Accessorize. Nejvíce podniků nalezneme v rodné kolíbce značky – ve Velké Británii. U nás v Čechách bylo dříve těchto obchodů celkem hodně, ale postupem času se značka z naší země stáhla. Ovšem její módní doplňky jako jsou například šperky či tašky můžeme v některých obchodech naleznout. Jestliže se vám módní kousky od značky Accessorize zalíbí, na všemohoucím internetu je zaručeně objevíte.

Značka Accessorize se zaměřuje opravdu na velmi široký sortiment všech dámských a dětských módních doplňků. Výběr je skutečně veliký. Na svých oficiálních stránkách vám Accessorize na vaše cesty nabízí baťohy, baťůžky, tašky, kabelky a peněženky. Batohy od Accessorize podléhají retro stylu a jsou opravdu moc roztomilé. Nejedná se o batohy na horskou tůru, ale jen pro běžné nošení. Kabelky mají mnoho designů. Každá žena si mezi nimi najde tu pravou. Accessorize má ve své kolekci velké tašky, malé kabelky i party a plesová psaníčka.

Všechny šperky od Accessorize vyzařují především mladickým stylem. Jedná se o šperky, jakými jsou náramky, náhrdelníky, náušnice, přívěšky a prsteny. Každý tento šperk je vyrobený podle nejnovějších trendů v módních barvách. Velice oblíbené barvičky jsou především starorůžová, bílá, stříbrná a zlatá.

I když značka Accessorize všude vystupuje, jako firma vyrábějící jen módní doplňky, tak ve svém ,,repertoáru“ má též velmi pozoruhodnou kolekci dámských bot. Specializuje se na výrobu balerín, sněhulí, gumáků, žabek a sandálů. Všechny modely bot vypadají dokonale a na to, že má značka zcela jiné zaměření, boty jsou profesionálně provedené. Určitě si je zamiluje každá žena v každém věku.

Kabelky a šperky nejsou veškeré módní doplňky, které značka Accessorize vytváří. Nevěřili byste, co všechno tato značka dokáže. Dalšími doplňky, které se objevují na pultech jejích obchodů, jsou vlasové doplňky, příčesky, čepice, čelenky, šátky, spodní prádlo, rukavice, ponožky, pásky, deštníky, plavky, sluneční brýle, samolepky, obaly na telefon a mnoho dalších věcí, které byste spíše hledali v papírnictví.

Značka Accessorize je opravdovým chameleonem. Její poslední kolekce patří malým holčičkám. V kolekci naleznete všechny módní doplňky, které holčičky ve svém věku nezbytně potřebují. Jedná se o úplně všechny módní kousky od slunečních brýlí až po gumičky. Všechny věci jsou laděné do klasické růžové barvy a jsou velmi roztomilé.

Zdroje: www.accessorize.com

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu