La Perla kolekce jaro/léto 2012 oslavuje 60. léta

La Perla kolekce jaro/léto 2012 oslavuje 60. léta

23. ledna 2012, La Perla, La Perla spodní prádlo, dámské prádlo, dámské spodní prádlo, luxusní spodní prádlo

La Perla je mezinárodně uznávaná značka luxusního prádla pro svou vynikající úroveň vkusu, kultivovanost a kvalitu. Definuje umělecké mistrovství, ponořené do historické tradice kultury a řemeslné zručnosti, notoricky známá je svou nekompromisní dokonalostí. La Perla je základem nejkultivovanější a sofistikované ženy světa od zahájení své existence v polovině 20. století a od dubna 2011 je La Perla také v České republice, takže konečně i české ženy mají možnost toto skvostné prádlo vlastnit.

Kolekce La Perla jaro a léto à la 60. léta

V Praze, dne 19. ledna 2012 – La Perla představila novou jarní a letní kolekci pro rok 2012. Celá kolekce se inspirovala 60. léty minulého století, a to nejen ve střizích a barvách, ale i v použitém materiálu. Ladnost této doby si tak budete moci vychutnat v každém detailu.

Nová kolekce vás vrátí zpět do doby revolty, velkých módních změn, dechberoucí elegance Jackie Kennedyové a barevného života plného květin a slunce.

Kolekce je rozdělena na několik podkolekcí a každá z nich vyjadřuje jiným způsobem krásu, styl a jedinečnost tohoto výjimečného období. Ke ztvárnění bezstarostného postoje této doby byly použity lehké látky, krajky a šifon oživený jasnými pastelovými barvami, jako je žlutá mimóza nebo barva modrého nebe.

„Nová kolekce je spojením kvality zpracování látky a použití netradičních technik s krásou a elegancí 60. let, kterou se La Perla při tvorbě inspirovala,“ sdělila store manažerka butiku La Perla Andrea Bolinová.

Myšlenka síly květin a pozitivního myšlení je sdělena prostřednictvím vzorů s motivy sedmikrásek a růží. Z kolekce je cítit ženskost a sebevědomí. V krajkách jsou vyšity stylizované listy a barva růžové broskve nebo žluté mimózy nabádá k tomu nestrávit tento večer sama.

Vrátit se v čase můžete již nyní, když navštívíte butik La Perla v Široké ulici 15, na Praze 1, kde je pro vás nová kolekce připravena.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu