Zaslouží si vaši pozornost - Pánské trendy svetry

Zaslouží si vaši pozornost - Pánské trendy svetry

7. února 2012, pánské trendy svetry, svetříky, pánský propínací svetr, New Yorker, Pull and Bear, Bershka, House

Sponzorované odkazy

Pánové, právě teď je ta správná chvíle na pánské trendy svetry. Nebuďte upjatí a pořiďte si svetr v pestrých barvách nebo s neobvyklým vzorováním. Padne zaručeně každému a skvěle se nosí. Sedět bude každému muži, a to v každém věku. Nemusí vám být pod třicet, abyste si takovýto modýlek mohli pořídit. Pánské trendy svetry jsou tu letos pro každého.

Bershka

Značková móda od Bershky si potrpí především na trendy zboží a u pánských svetrů tomu není jinak. Bershka vsází hlavně na lehké pánské svetříky. Jestliže se rozhodnete pro pánský svetr od Bershkyvýstřihem do vé, velice se vám vyplatí. Když si totiž pod tento svetr vezmete jakékoli tričko jiné barvy, váš model ihned změní svůj vzhled, a to hlavně díky již zmiňovanému ,,véčku“, který mnohé odhalí. K takovýmto svetrům také skvěle padnou různé šátky a šálky. Protože jsou pánské trendy svetry od Bershky dělané většinou v jednotných barvách, hodí se k nim prakticky úplně všechno.

Pull and Bear

Další značka známá svým mladickým vzhledem. Modely pánských trendy svetrů od Pull and Bear jsou velice líbivé a určitě by se nenašel muž, který by si mezi nimi nevybral. Nenechte se vystrašit mladými modely, kteří tyto svetry předvádějí. Nic to neznamená. Myslím si, že každý by měl zkusit kouzlo pánských svetrů od Pull and Bear, které mají skvělí střih, pestré barvy a poutavé vzory.

New Yorker

Možná si myslíte, že módní značku New Yorker znáte a že už vás nemůže ničím překvapit, ale není tomu tak. I já jsem se divila, jak krásná je kolekce pánských trendy svetrů od New Yorkeru. Troufnu si říci, že překoná i své soky. Svetry jsou velmi neobvyklé a na první pohled možná nikoho nezaujmou, ale dejme jim tu možnost. Jsou krásně vzorované a nosí se stejně dobře jako ostatní. Značka se zaměřila především na propínací pánské svetříky, které jsou už delší dobu v módě. New Yorker ode mě získává jedničku s hvězdičkou.

House

Za poslední dobu se stala u nás v Čechách velice oblíbenou módní značka House, která se zaměřuje na výrobu oblečení pro mladé. Její kolekce pánských svetrů se též povedla na výbornou, a jestliže se pro tuto značku rozhodnete, určitě budete mít problém s vybíráním. Kolekce je doslova přeplněná samými fantastickými pánskými svetry krásných střihů a barev. Může se zdát, že House nemá oproti předchozím značkám nic nového k nabídnutí, ale já si myslím, že je v těchto módních kouscích mnohem víc. Ovšem posuďte sami.

Zdroje: www.bershka.com, www.newyorker.de, www.pullandbear.com, www.house.pl, Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii módní peklo a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu