Nové, nejen valentýnské spodní prádlo Lindex

Nové, nejen valentýnské spodní prádlo Lindex

6. února 2012, Lindex, spodní prádlo, podprsenky, kalhotky

S blížícím se Valentýnem Lindex představuje novou kolekci spodního prádla. Jeho perfektní styl vytváří skvělou siluetu a opravdu ženské křivky. Nezapomíná však ani na pohodlí. Můžete vybírat mezi podprsenkami typu balconette nebo bombshell push-up, které dovádí tento efekt dále a vytváří až o dvě čísla větší objem. Určitě potěší hlavně milovnice sexy krajek, které se v kolekci objevují bohatě.

Push-up podprsenkám dominují tuto sezónu černá a krémově bílá. Společně vytváří kombinaci plnou sofistikovanosti a přitažlivosti. Červená a odstíny růžové zase vtiskly podprsenkám bombshell nadčasovost s nádechem flirtu a francouzského budoáru.

Podprsenky

Nejdříve začneme u podprsenek. Kolekce značky sestává z dalších řad, těmi největšími jsou zde Lindex a Ella m.

Začneme u Lindexu. Návrháři u nás chtějí vyvolat jarní náladu a podprsenky (a kalhotky) něchali vyrobit ve svěžích a oku lahodících barvách, jako je třeba žlutá, růžová nebo grepová.

Jsou vzory, které se nikdy neomrzí a nevyjdou z módy. Patří mezi ně třeba puntíky, proužky nebo kostky. Z podprsenkou ze saténu, snežnými barvami a krajkovou obrubou zabodujete.

Stejně jako v každé kolekci všech značek se nikdy nezapomíná na základní barvy, které by neměly chybět v šuplíku každé ženy, a to bílá, černá a někdy červená. V kolekci se objevují jak kousky pro ženy, které mají rády jednoduchost, tak trošku zdobnější, třeba krajkové. Můžete zde také najít ty s širšími ramínky, které přivítají ženy s většími prsy.

V řadě Ella m se na žádnou jednoduchost nehledí. Všechny typy mají jedno společné – romantické nebo sexy krajky v jakékoliv barvě.

Kalhotky

Lindex u kalhotek vsadil na stejné ladící barvy s podprsenkami, přidala také roztomilé kousky s nabíráním u krajů, které potěší hlavně hravé ženy. Určitě si vyberete i vy, najdete tu klasické kalhotky, jednoduché nebo ozdobené, krajková tanga i kraťásky.

Ella m se znovu objevují stejné pudrové a základní odstíny jako u podprsenek, téměř všechny kousky mají na sobě ozdoby z krajky a jsou saténové.

Třetí řada- So.u obsahuje spíše prádlo pro vyznavače nebo vyznavačky pohodlí, jde především o prodyšné bavlněné kousky s potisky ať už s veselými potisky nebo ne.

Chtěli byste doplnit svům šatník o spodní prádlo značky Lindex a nevíte kde se nachází nejbližší obchod Lindex ve Vašem okolí? Podívejte se seznam prodejen Lindex napříč celou republikou na portále www.mapaobchodu.cz.

zdroje: lindex.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu