Nechte vaše triko promluvit za vás! - Trička s názorem

Nechte vaše triko promluvit za vás! - Trička s názorem

31. ledna 2012, tričko s názorem, nápis na tričku, potisk na tričku, vyzývavé tričko

Sponzorované odkazy

Už vás nebaví být součástí davu? Chcete být nepřehlédnutelní? Poté vám radím, abyste si pořídili tričko s pořádným nápisem, který vystihuje vaši osobnost a mnohé další. Trička s názorem se za poslední léta staly velmi populární a ti co je nosí, si je nemohou vynachválit. Každý nápis vyjadřuje něco jiného a většina těchto názorů na tričkách jsou v angličtině. Jestliže tedy nejste v cizích jazycích moc znalí, raději si s sebou do obchodu vezměte slovník. Je přece jen lepší vědět, co nápis, který budete nosit na vaší hrudi či lopatkách, znamená.

Jestliže jste příliš stydlivý, tričko s názorem je pro vás to pravé. Jestliže se bojíte někomu říci, co si o něm myslíte anebo co k němu cítíte, vezměte si tričko, které to řekne za vás. Ano, i takové existují a ušetří vám práci a stres. Využít je můžete na schůzce nebo na party. A hlavně! Nevyzní to vůbec hloupě, ale právě naopak důvtipně.

Vadí vám také, že vás lidí soudí hned na první pohled? Jestliže si vyberete správné tričko se správným nápisem, už vás lidé budou brát úplně jinak. Ve tričku s názorem se i mnohem lépe navazují kontakty. Vezměte si například tričko, které vyjadřuje, co máte rádi nebo co se vám naopak hnusí a hned budete mít téma k hovoru se sympatickým protějškem.

Svým tričkem s názorem, ale můžete vyjádřit i mnohé další. Když zvolíte tričko s vtipným nápisem, který o vás něco dokazuje, budete hvězdou večera. Vaše tričko může pobavit nebo popuzovat. Je jen na vás, kým budete chtít ten večer být. Udělejte si srandu ze sebe nebo ze svých přátel.

Trička s názory nemusejí lákat jen svými nápisy, ale i svým střihem. Výrobci se nesoustředili jen na vtipný a poutavý nápis, ale také ne design trička. Střih a barva vašeho trika doplňují to, co na něm máte napsané. Jestliže máte na tričku nějaký děsivý či trochu ostřejší nápis, tak je jasné, že triko bude mít stejně tak výraznou barvu a střih. Naopak trika, které na sobě nesou vyzývavý nápis, končí těsně nad pupíkem a podobně.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu