Jaro na barevné vlně / Barevné trenčkoty

Jaro na barevné vlně / Barevné trenčkoty

24. února 2012, bundy jaro 2012, kabáty jaro 2012, dámské kabáty, jaro 2012, kabáty, trenčkoty, barevné kabáty, barevné trenčkoty, barvy, pastelové barvy, červený kabát, trendy 2012

Sponzorované odkazy

Pod pojmem trenčkot si většina z nás představí klasický kabát v béžové barvě. Přestože je tato klasika stále vítaná a rozhodně takovýmto trenčkotem nic nezkazíte, možná je na čase neupínat se pouze na tyto odstíny a dodat svému stylu na jaře 2012 trochu šťávy. Jak na to? Pořiďte si barevný trenčkot!

Vyberte si odstín, který vám sedne!

Letos na jaře se nabízí opravdu pestrá paleta barev, ve kterých bude váš trenčkot vypadat bezchybně a vy tím pádem také. Vybrat si můžete z obrovské škály pastelových odstínů, které jsou letos trendem číslo jedna. Obléknout se tak můžete do bledě modré, světle růžové, mentolové, meruňkové či světle žluté. Tyto odstíny perfektně sedí ke světlé pleti a vlasům, ale nemusí se jí bát ani brunetky či černovlásky. Těm ovšem o něco lépe sednou výrazné barvy, jako je například červená, zelená či královsky modrá, které jsou pro tento rok také v kurzu.

Jak sladit doplňky?

Pokud si barevný trenčkot pořídíte, nebo už ve vaší skříni visí, nemusíte se v žádném případě omezovat pouze na bílé nebo černé doplňky. Sice jimi nic nepokazíte, ale jelikož je jaro především o barvách, doporučuji zvolit i barevnější doplňky. Pastelové odstíny jsou skvěle kombinovatelné a zelinkavý kabát bude se světle žlutými doplňky vypadat prostě skvěle! Stejně tak funguje i královsky modrá se sytě žlutou, nebo světle růžová s červenou. Nebojte se kombinací, výsledek bude stát za to!

Jak vyniknout?

Celebrity, v čele s uznávanou stylistkou Rachel Zoe nebo třeba herečkou Blake Lively, nám nedávno ukázaly, jak skvěle mohou vypadat i kožené trenčkoty. Kůže je v poslední době stále obrovským hitem a její sláva bude pokračovat i v roce 2012, navíc takovýto trenčkot rozhodně nebude mít každý a vy tak budete vypadat nejen stylově, ale i originálně. Kromě toho také o něco více zahřeje a pro rané jaro, kdy se ještě ráno setkáváme s mrazíky, je tedy jako stvořený!

Zdroje: www.shopstyle.com, www.polyvore.com, Comstock / Comstock / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu