Jak se obléci na Valentýna?

Jak se obléci na Valentýna?

10. února 2012, Valentýn, sv. Valentýn, dárky na Valentýna, oblečení na Valentýna, šaty na Valentýna, oblečení sv. Valentýn

Sponzorované odkazy

Den sv. Valentýna, tedy den všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží, a ačkoliv tradice slavení tohoto svátku není v Česku tak dlouhá, každým rokem se najde stále více a více párů, které se rozhodnou si na tento den, tedy 14. února, nadělovat drobné dárky v podobě růží, bonboniér ve tvaru srdce a plyšáků. Spousta lidí však tento den oslavuje společnou večeří na oblíbeném či výjimečném místě. Výjimečné místo tudíž také vyžaduje výjimečný oděv a zatímco muž to má celkem jednoduché a s jistotou ví, že si obleče buď celý oblek nebo alespoň košili a sako, žena má svůj výběr ztížen množstvím možností a také samozřejmě svou přirozenou zálibou dopředu promýšlet outfity. Pokud tedy na takovou romantickou večeři ve dvou vyrážíte a stále tápete, nechte se inspirovat tímto článkem.

Když se řekne Valentýn, spousta z vás si představí srdce, růže a červenou barvu. Červená je perfektní barvou k Valentýnu, a to právě proto, že evokuje srdce, lásku a vášeň. Červené tedy nemusí být na Valentýna jen darované srdce a růže, ale i vaše šaty. V kombinaci s černou či bílou, budete velmi elegantní, aniž byste byla příliš vyzývavá.

Další romantickou a „valentýnskou“ barvou je růžová. Vyvarujte se však bárbínovské růžové a radši si vsaďte na světlounkou pastelově růžovou v kombinaci s bílou krajkou nebo světlé odstíny béžové. Nezapomeňte sladit i doplňky jako náušnice, náramek, kabelku a boty v růžové se zlatými akcenty či již v oné zmiňované béžové.

Pokud vám červená a růžová přijdou na Valentýna jako moc velké klišé, určitě se vám zalíbí korálová varianta. Tento odstín nejen že je neobvyklý, ale sluší téměř každému. Můj jednoznačný tip jsou dlouhé tylové vrstvené sukně, které se, při správné kombinaci, hodí jak na ples či na sváteční večeři, tak i do města. Doplňky mohou být na Valentýna tematické, velké prsteny ve tvaru květiny či srdce budou působit hravě i romanticky.

Velice luxusně působící je kombinace fuchsiové se stříbrnou. Tato kombinace je však velice výrazná a také velice slavnostní, stříbrných doplňků proto není třeba tolik. Vyberte si vždy jen jeden velký a jeden malý.

Na Valentýna není důležité jen svrchní oblečení, ale i to spodní. A leckdy je to spodní i daleko důležitější. Určitě ten večer neskončíte jen u večeře, a tak, milé dámy, dbejte i na to, abyste byla krásná, výjimečná a dráždivá i pod šaty. Prádlo slaďte barevně s šaty, anebo zvolte tajemnou a sexy černou, se kterou nikdy nemůžete šlápnout vedle. Na Valentýna si také můžete dovolit trochu více sexy prádlo, než jste zvyklá – krajka, podvazky apod. mají tento den zelenou více než kdy jindy.

Zdroje: www.tally-weil.com, www.polyvore.com, Valueline / Thinkstock

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu