Jak nosit kalhoty chinos?

Jak nosit kalhoty chinos?

16. února 2012, dámské kalhoty, kalhoty chinos, trendy kalhoty, kalhoty 2012, kalhoty trendy 2012, Mango, Zara, asos, chinos, chino

Sponzorované odkazy

Chinos jsou skvělé stylové kalhoty pro ženy i může. Chinos kalhoty se dají nosit na mnoho různých příležitostí, proto pokud ve vašem šatníku chybí, měly byste si co nejdříve alespoň jedny sehnat, protože je na jaře budete potřebovat.

Barevné chinos Zara

Chinos, jako součást vojenské uniformy, byly jednoduché kalhoty s rovným pasem, bez záhybů, se zúženými nohavicemi. Látka byla lehká, vhodná pro nošení v teplých klimatických podmínkách. Nyní plátěné kalhoty výborně doplňují klasický nebo preppy styl, a to již od roku 1940. Svoji popularitu mírně ztratily v druhé polovině 60. let, kdy si oblíbenost získaly ležérní džíny. Ovšem chinos jsou stále žádané pro formálnější akce, proto z módního světa nikdy zcela nevymizely.

Plátěné kalhoty jsou skvělým pomocníkem při vytváření ležérního i elegantního outfitu, přesvědčte se sami.

Mango

Klasický způsob

Oblečte si chinos ve velbloudí barvě společně s pleteným svetrem a klasickými lodičkami. Výhodou tohoto outfitu je to, že je možné ho nosit jak na formální událost, tak i příležitostné posezení s přáteli. Zastrčte si košili do kalhot, v pase provlečte pásek o něco tmavší než je barva kalhot a k tomu si obujte boty ve stejné barvě.

Módní vzhled

To co potřebujete, jsou tmavě modré, šedé nebo černé chinos s košilí ve stejném stylu, šálu nebo šátek a boty na vysokém podpatku. Kašmírové svetry s límečkem bílé košile ve výstřihu k chinos skvěle padnou hlavně v chladnějším počasí.

Ležérní vzhled

Casual outfit se skládá ze navy chinos, pruhovaného trička a blejzru nebo zkuste světlé chinos s polem a plátěnými botomi.

Pásek

Kalhoty jsou vždy opatřeny poutky na pásek, proto na pásek nikdy nezapomínejte. K pískově zbarveným kalhotám se hodí hnědý pásek, k tmavším barvám se hodí tmavší pásky, bílé by na tmavém podkladě rozšiřovaly.

Boty

Dle stylu outfitu si obujte tenisky, mokasíny nebo lodičky na vysokém podpatku.

Zdroj: www.mango.com, www.zara.com, www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu