V sukni s peřím okouzlíte okolí

V sukni s peřím okouzlíte okolí

28. února 2012, sukně s peřím, peří, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Chcete vybočovat a máte ráda extravaganci? Máme tu pro vás něco osvědčeného – sukně vytvořené z peříček. Moc lidí je ovšem nevlastní, což je velká škoda. Proč byste ale mezi ně měla patřit i vy? Vybočte z řady a jednu si pořiďte!

Možná si pamatujete labutí šaty, které si v roce 2001 k příležitosti předávání cen Akademie oblékla lehce excentrická zpěvačka Björk. Její „modely“ většinou šokují, bylo tomu tak i s labutí hlavou obtočenou kolem krku. I když se asi nelíbí nikomu, můžeme říci, že u počátku sukní s peřím stála právě také ona, inspirována 20. lety.

Možná vás napadne, že se „materiál“ může zničit, pokud si sednete. Sukně vlastně nejsou z peříček v pravém slova smyslu. Vyrábí se spíše z umělých jednotlivých vláken, která vám postupem večera „nezvadnou“, nemusíte se tedy bát, že celou dobu budete muset stát.

S čím peříčkové sukně kombinovat?

Jak už je jasné, hodí se spíše na párty než na normální každodenní nošení. Mám pro vás pár možností, se kterými určitě nic nezkazíte:

Zkuste třeba chic styl – k růžové sukni si oblečte bílý nebo černý top, černé sáčko, masivní náhrdelník a boty na podpatku.

Nejlepší je kombinovat sukně s peříčky s jednoduchými kousky, aby nepůsobily kýčovitě. S nesmrtelnou kombinací bílá-černá nemůžete šlápnout vedle.

Vsadit můžete i na trendy míchání stylů, co si takhle k romantické sukni vzít koženou bundu a boty.

Kde takovou sukni koupit?

Možná než v kamenném obchodě uspějete v zahraničních e-shopech, ale i tam máte omezené možnosti. Několik kousků, zvláště večerních šatů, můžete najít třeba na asos.com, velké pole působnosti ale můžete mít na ebay.com, stačí jen trošku hledat.

Pokud máte šikovné ruce, můžete si ji vyrobit doma. Potřebujete k tomu jen 4 základní věci: jednoduchou sukni vámi vybraného tvaru, látku s pírky, nůžky a lepidlo. Postup je vcelku jednoduchý. Látku s pírky nalepte na sukni a nechejte dobře zaschnout. Jestliže stále tápete, můžete mrknout na youtube, kde najdete spoustu videí, na kterých vám to samy uživatelky ukážou.

zdroje: asos.com, polyvore.com, net-a-porter.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu