Šaty pro družičky 2012

Šaty pro družičky 2012

18. února 2012, šaty pro družičky, přiléhavé šaty, šaty přes rameno, dlouhé šaty

Sponzorované odkazy

Družičky jsou nezbytnou součástí každé svatby. Malá děvčátka rozhazují okvětní lístky a dospělé kamarádky pomáhají vytvořit dojemnou atmosféru celé události. Vzhledem tomu, že se neustále pohybují kolem nevěsty, neuniknout pohledu svatebčanů, proto by měly zvolit šaty, které si hned po těch nevěstiných, získají obdivné pohledy. V případě, že šaty pro své družičky vybírá nevěsta, měla by dbát na to, aby ladila nejen barva s okolními doplňky, ale hlavně i střih s postavou družičky.

Dlouhé šaty

Dlouhé šaty jsou velmi okouzlující a působí velmi luxusně. Hodí se spíše pro velmi formální přepychové svatby. Vhodně zvolené dlouhé šaty podtrhnou vaši krásu a dodají na eleganci. Inspirací pro Vás mohou být řecké motivy a střihy nebo korzetový střih. Zaměřte se na jednoduchost a vynechejte pompézní prvky, to se týká hlavně „šlehačkových sukní“.

Šaty na jedno rameno

Asymetrické šaty jsou vhodné na slavností příležitosti, jakými svatby bezesporu jsou. Můžete zvolit jak krátké, tak i dlouhé. Jedno ozdobené rameno dodává šatům určitou dávku zvláštní originality. Naprosto úžasně vypadá transparentní šifon nebo plisování v oblasti hrudníku.

Šaty s řasením

Řasení tvoří zajímavý detail šatů. Romantické a zároveň velmi ženské zdobení šatů je ideální pro každého bez ohledu věku. Řasení na sebe také upozorňuje, přesněji na část těla, ve které se nachází. Pokud máte silnější spodní část těla, můžete zvolit malé řasení na spodním okraji sukně nebo naopak na horním okraji korzetu a přilákat pozornost na svoji přednost.

Na výběr šatů máte, stejně jako nevěsta, dostatek časů, proto vybírejte důkladně. Vystřihujte si obrázky z časopisů nebo je ukládejte do počítače, můžete si dokonce zapisovat různé nápady.

Nevěsty většinou nechávají střih šatů na družičkách, oznámí jim pouze barvu, která ladí s její květinou a šaty, pokud nejsou pouze bílé.

Černá barva šatů je sice velmi módní a lichotivá, ale současně také velmi melancholická a svatby se příliš nehodí a pro družičku už vůbec ne.

Zdroj: www.houseofbrides.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu