Slaďte se s jarem 2012! – Pastelové barvy

Slaďte se s jarem 2012! – Pastelové barvy

22. února 2012, trendy jaro 2012, mikiny, svetříky, jarní vesty, pastelové barvy, jaro 2011, sukně, šaty, legíny, barevné rifle, šperky, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Když se řekne jaro, všem se vybaví barevné rostliny, zelenající se stromy, vůně květin a blankytně modrá obloha. Jaro je ze všech ročních období tím nejbarevnějším, a právě proto bychom na něj měli připravit i svůj šatník. Vyhoďte nebo schovejte na další sezónu kabáty, kalhoty a svetry fádních barev a vyražte na nákup barevných legín, triček, mikin, sukní a dalších prima oblečků.

Zahalte se do mikin nebo svetříků

I když to na jaře za oknem vypadá přívětivě, teploty ještě nedosahují tak vysokých čísel, abychom mohli ven vyjít bez mikiny nebo svetříku. Ze začátku jara možná snesete i nějakou tu lehkou bundu nebo péřovou vestu. Jarní vítr nám ještě může přivodit nějakou tu nemoc, a proto ještě myslete na nějakou tu další vrstvu na vaše tričko. A protože je jaro tak veselé a vitální, zvolte mikinku nebo svetříkpastelových barvách, abyste nebyli pozadu. Mezi pastelové barvy lze zařadit snad všechny krom jednotvárné bílé, černé, šedé nebo hnědé. Tudíž by neměl být s vybíráním těch správných oblečků problém.

Pastelové barvy sluší legínám i kalhotám

Ano, kalhoty v pastelových barvách jsou stále v módě! Můžete si vybírat z úžasných svítivě žlutých, růžových nebo modrých senza riflí, které vám zaručeně dodají šmrnc. Na tyto kalhoty v pestrých barvách se skvěle lepí oči a vy v nich tudíž budete nepřehlédnutelní. Za poslední dobu se staly též velmi populární legíny, které dokážou snad vše. Na jaro jsou podle mého názoru tím nejlepším módním kouskem. Můžete volit legíny v pastelových barvách nebo s obrázky květin a jiných vzorů.

Barevné holčičí sukně a šaty

Pastelové barvy se snad nejvíce hodí pro módu slečen a žen, kterou jsou hlavně sukně a šaty. Těmto oblečkům nejvíce sluší krásné barvy a vzory jarních květin. V módě letos budou i pruhy, které lze také sehnat v pastelových barvách. Sukně a šaty si budete moci vybírat ve všech střihách – sukně kolové, pouzdrové, dlouhé nebo krátké. K sukním a šatům nejlépe využijete krásné pastelové legíny. Pokud byste tedy nesehnali sukně nebo šaty v té správné barvě, nezoufejte! Můžete si k nim pořídit krásné pastelové legíny či punčochy.

A v poslední řadě doplňky a šperky

Náš skvělý pastelový outfit nemůžeme nechat jen tak bez doplňků a šperků, které jsou v některých chvílích tím nejdůležitějším. Nebojte se šperků v pastelových barvách! Určitě nebudete vypadat jako desetiletá holčička anebo že jste si váš nový prstýnek vytočila na pouťovém kole štěstí. Pastelové šperky dodají šmrnc každému oblečení a s doplňky je tomu stejně tak. Opatřete si zářivý šátek, pásek, deštník nebo klobouk!

Zdroje: www.polyvore.com, asos.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, módní peklo a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu