Boty Baťa, Humanic a CCC pro jaro 2012

Boty Baťa, Humanic a CCC pro jaro 2012

21. února 2012, kozačky, boty na šněrování, baleríny, lodičky, sandály, mokasíny, polobotky, tenisky, Lacoste, dámská obuv, pánská obuv, jaro 2012, Baťa, Humanic, CCC, Deichmann, Nike, adidas, Converse, Graceland, Fila, Hello Kitty

Sponzorované odkazy

Na správných botách by se nemělo šetřit, a to ani ne letos na jaře. Je velice důležité vybrat boty, které nám perfektně sedí a zároveň sluší. Přední výrobci obuvi si se svými kolekcemi na jaro 2012 opravdu vyhráli. Podíváme se na kolekce značek, které jsou u nás těmi nejžádanějšími a nejrozšířenějšími, abychom s vybíráním neměli problém.

Baťa

Nejžádanější značkou u nás je samozřejmě česká klasika Baťa. I když se mi někdy zdají ceny této značky poněkud přemrštěné ve srovnání s ostatními, výběr obuvi je perfektní. Dámy se u Bati letos na jaře budou moci obout do sandálů, balerín, kozaček, kotníkových bot nebo mokasín. Pro pány si pak Baťa připravil opravdovou eleganci v podobě krásných polobotek. Co ovšem hraje této značce do karet je široká síť prodejen Baťa.

Deichmann

Další velice oblíbená značka tady u nás je německý Deichmann, který je zárukou ucházející kvality, skvělého výběru a příznivé ceny. Deichmann je dokonalý také v tom, že nabízí množství skvělých značek, jakými jsou například adidas, Fila, Graceland, Hello Kitty, Puma, Kappa, Nike a další. Dámy si budou moci vybrat mezi stejnými druhy bot jako u Bati plus ještě ze skvělé kolekce bot na šněrování. U pánů se Deichmann letos zaměřil spíše na sportovnější styl než na eleganci, a proto si páni budou vybírat především z kotníčkových bot a bot na šněrování. Také Deichmann má svoji síť poboček poměrně rozsáhlu a najdete ji ve většině velkých měst.

Humanic

Rakouský Humanic si se svou kolekcí bot pro jaro 2012 dokázal snad nejvíc vyhrát. Pánské i dámské kolekce jsou ještě rozděleny do dalších podkolekcí. Dámská kolekce je rozdělena na podkolekce LET LOOSE, HARD CANDY, PURE GRACE a COLOUR SHOCK. Let loose kolekce je dokonale lehká a nachází se v ní barevné klasické tenisky a kotníčkové tenisky od značek Nike, adidas, Converse nebo Lacoste. Kolekce Hard candy si též libuje v barevných teniskách, ale oproti Let loose jsou tyto tenisky zkrášleny šněrováním. Pure grace je plná elegance a nalezneme v ní balerínky, sandále a lodičky v módní béžové, šedé a hnědé barvě. Colour shock je mi snad nejsympatičtější. Je plná lakovaných a semišových lodiček, balerín a sandál. Pánská kolekce je stejně tak rozmanitá jako ta dámská, ale rozděluje se už jen do tří podkolekcí, jakými jsou HEARTBREAKER, SUCCESS STORY a STREET ORIGINAL. Mezi těmito botami si vybere každý muž. Posuďte sami a navštivte nejbližší pobočku Humanic.

CCC

U nás též velice oblíbená je síť prodejen obuvi CCC. Tento obchod nám nabízí značky, jakými jsou méně známé, ale přesto líbivé LASOCKI, CLARA BARSON, NYLON RED, CESARE CAVE, NELLI BLU, GUFO a další. Dámské kolekce obuvi CCC pro jaro 2012 je velice povedená a vyzařuje z ní ženskost. CCC zvolilo krásné barvy, které se budou hodit k jakémukoli oblečení. Pánská kolekce je velice všestranná a vyberete si v ní obuv pro každou příležitost. Pobočky CCC napříč celou republikou najdete na portále www.mapaobchodu.cz

Zdroje: www.bata.cz www.deichmann.com www.ccc.eu www.shoemanic.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kozačky, lodičky, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu