Trendy ptačí potisk - jeden z hitů sezóny

Trendy ptačí potisk - jeden z hitů sezóny

3. března 2012, ptačí potisky, motivy ptáčků, vlaštovky, šperky s ptáčky, kabelka s ptáčky

Sponzorované odkazy

Meteorologové sice hlásí zimu a zas jen zimu, ale mnozí z nás už v kostech cítí jaro. Vůni prvních květin, sluníčko za lehkého vánku a procházky parkem bez rozbředlého sněhu. I módní značky začínají lákat na jarní kolekce, které budou letos opravdu zajímavé. Jedním z trendů jsou motivy ptáčků, kteří sami o sobě jaro přímo přivolávají. Zdobí svetříky, šaty, sukně, halenky i overaly. Designéři se nebáli a využili je také pro tvorbu šperků a jiných módních doplňků. Veškerý tento sortiment působí hravě a nese v sobě dětského ducha.

Neznamená to ovšem, že by se jednalo pouze o módu pro „náctileté.“ Vkusně zvolená halenka poslouží při pracovní poradně, rozkošná sukýnka zaujme nejednoho muže a veselý šperk vykouzlí úsměv na Vaší tváři i během ponurého dne.

Přednost se dává spíše menším motivům, proto nehledejte vlaštovku přes celé triko, ale zaměřte se na motivy malých vlaštovek či jiných druhů drobně rozprostřených po oděvu. Některé si z těla ptáčků zachovávají pouze kontury.

Nejen sukně, košile a overaly zdobí ptačí potisky

Nyní se zaměříme na oblečení s ptačími potisky. Mnohé působí na dálku jako malé tečky nebo neurčité motivy. Až při bližším prohlédnuté zjišťujeme, že se jedná o potisky s motivem ptáčků. A tak snad i odpůrci přírodních motivů najdou v některém z takto originálně zdobených kousků zalíbení.

Šperky a doplňky s motivy ptáčků

Již v úvodu jsem nastínila, že ptačí potisky a motivy nezdobí jen oblečení. Kabelky, které zdobí ptáček nejsou až tak velkou novinkou.

Ani brože nepředstavují nic nového. Ovšem náušnice, přívěsky a prstýnky se těší z přízně zájemců poměrně krátce.

Na závěr mám pro Vás malý tip. Na stránkách www.asos.com naleznete také šperky s ptáčky. Některé jsou ale něčím výjimečné. Patří do skupiny výtvorů People Tree, která se zaměřuje na Fair Trade a staví na první příčky svých privilegií ekologický přístup.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu