Boty na platformě jaro 2012

Boty na platformě jaro 2012

21. února 2012, boty na platformě, lodičky na platformě, boty platforma jaro 2012, trendy boty 2012, boty na jaro 2012

Sponzorované odkazy

Boty na platformě získávají stále více příznivců. Zvláště pro ty, kteří podpatkům příliš neholdují, představují adekvátní obuv. Platforma umožňuje snadnou chůzi (není–li extrémně vysoká) a přesto dodává na pohled ženskost podpatků. Ovšem nikdy je nemůže zcela zastoupit. Botky se musí umět nosit, tak pokud se Vám v platformách nechodí zrovna nejlépe nebo se v nich cítíte jaksi robusně, zvolte jinou variantu. Tou může být kombinace platformy a podpatku, často také stačí změnit pouze výšku platformy. V zúžené nižší podobě vypadá velmi žensky a elegantně. Mezi další varianty patří otevřená a uzavřená špička, pevná, volná pata, případně užití řemínku. Každé botky vypadají specificky a dají se využít k mnoha příležitostem. Začínají se na trh dostávat i různé materiály a vznikají tak originální kousky. Od klasických černých lakovek na platformě a podpatku po bláznivé barevné gladiátorky na platformě.

Pojďme si tyto jednotlivé typy prohlédnout a zároveň se zaměřit na boty na platformě pro jaro 2012.

Platformy nabídnou jaro i léto ve víru barev

Boty na platformě pro rok 2012 hýří barvami a styly. Přednost se dává závratně vysokým platformám, které vypadají na první pohled možná trochu nebezpečně, ale nejsou. Většinou mají dobrý skon a dá se v nich bez problémů chodit.

Dále se vracejí pantofle na platformě. Ty jsme teď nějakou dobu příliš nevídali, ale odhaduji, že jejich návrat bude přinejmenším zajímavý. Určitě si je předem na léto pořiďte.

Pokud si potrpíte na barvy, jistě Vás zaujmou některé z pestrobarevných výtvorů. Já hlasuji pro růžovou v jakémkoliv odstínu a ideálně s mašličkou.

Nicméně pro jarní sezónu vybírejte raději uzavřené špičky. Sluníčko láká sice odlehčit oděv a dát stranou kozačky, nicméně na klasické otevřené sandálky je stále brzy.
Fuchsiová varianta s uzavřenou špičkou v kombinac podpatek a platforma.

Jak jsem již zmínila, uzavřené platformy jsou nejvhodnější variantou. Navíc módní designéři stále nezapomínají na popularitu šněrování, s nímž tvoří platforma bravurní dvojici.

Je možné zvolit trendy otevřenou špičku a vzít si k botkám silnější silonky.

Navíc představují ideální šmrncovní jarní obuv.

Boty na platformě jaro 2012 lze využít i pro společenské příležitosti. Stačí jen vybrat elegantní kousek a vhodnou barvu.

Kombinace podpatku a platformy

Tento typ botiček je velmi oblíbeny. Platforma dodává lodičkám jedinečný vzhled a zároveň umožňuje pohodlnou chůzi.

Módní tvůrci stále neopustili styl širokých podpatků, pro mnohé se jedná o příliš výstřední styl, pro jiné zase usedlý. Když se spojí nápad s vhodným materiálem a barvou, mohou vzniknout pohodlné a cool boty.

Oblíbené jsou především kotníčkové typy.

Odvážní módní nadšenci se nebudou bát zkombinovat otevřené boty na platformě s vhodnými ponožkami či barevnými silonkami. Roztomile působé také nadkolenky.

Zdroj: www.heels.com, Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu