Chcete nové šaty? Vsaďte na obchod, který má styl – Stylomat.cz

Chcete nové šaty? Vsaďte na obchod, který má styl – Stylomat.cz

2. března 2012, stylomat.cz, šaty, minišaty, plesové šaty, koktejlové šaty, svetrové šaty, jarní šaty

Šaty patří mezi základní kousky šatníku. Spolu se sukněmi přímo vyjadřují ženskost, zvýrazňují křivky a jsou daleko pohodlnější než džíny. Co si tedy přát dále? Každoročně i ony podléhají módním trendům. Jakou kolekci si pro nás letos připravili v internetovém obchodě Stylomat.cz?

Koktejlové šaty

Koktejlové šaty jsou přímo must-have v šatníku každé ženy. Dají se využít při všech příležitostech, ať formálních nebo ne, v koktejlových šatech oslníte ostatní i na party. Nesmí proto chybět ani vám. Pokud si pořídíte alespoň jedny, už nikdy nebudete muset dlouze přemýšlet, co si vzít na sebe, stačí sladit doplňky a vždy budete vypadat jinak a pokaždé úžasně. V kolekci najdete několik kousků v nude odstínu, který je momentálně in, stejně jako výrazné barvy.

Razíte tvrzení, že v jednoduchosti je síla? Nebo naopak chcete, aby vaše šaty byly vše, jen ne nudné? V kategorii koktejlových šatů si určitě i vy přijdete na své.

916 Kč

712 Kč

916 Kč

928 Kč

1108 Kč

1192 Kč

1216 Kč

1216 Kč

Společenské šaty

Každoročně se vyskytnou události, na které je trapné nebo dokonce neslušné přijít v obyčejných šatech. Patří mezi ně třeba plesy, můžete si na ně sice vzít univerzální koktejlky, více se k nim ale hodí klasické společenské šaty. Nikdo neříká, že i tak nemůžete ukázat nohy, příliš krátké šaty se ale nehodí. Pokud nejste vyznavačka šatů až po zem, zvolte ty, které končí asi dlaň nad koleny. Ideální dlouhé plesové šaty by měly být vyrobeny z takového materiálu, aby se z vás při otočce v tanci stala éterická víla.

Ve výběru společenských šatů se můžete odvázat a vybírat mezi různým zdobením, kamínky, průstřihy nebo ozdobnými ramínky. Můžete experimentovat, dávejte si ale pozor, aby šaty nepůsobily kýčovitě, to elegantní zrovna není.

1216 Kč

1228 Kč

1228 Kč

Minišaty

S postupným oteplováním odložíme i teplé vrstvy oblečení a vystavíme na odiv svou postavu. A v čem jiném než v šatech a sukních?

Minišaty jsou to pravé pro ženy, které chtějí být za každou cenu sexy. Nikdy nevyjdou z módy, proto je do nich vhodné investovat. Přejete si odvážně krátké nebo naopak střídmější? Uvedenými minišaty se vám určitě strefíme do vkusu a zaujmete nejedno mužské oko. A o to přeci mnohdy je, nebo ne?

Určitě máte odzkoušeno, že minišaty vypadají skvěle v kombinaci s legínami. Pokud máte trošku oplácanější nohy, není nic lehčího než si k minišatům obout boty na podpatku, které vás pozvednou do výšin a vytvoří gazelí nohy.

Tápete ve výběru? Není na škodu pořídit si jednoduché a měnit je pomocí doplňků a šperků. Každý den můžete vypadat úplně jinak a určitě zabodujete.

690 Kč

890 Kč

790 Kč

Svetrové šaty

Chcete nosit krátké šaty i v chladnějším počasí a v zimě, ale nechcete umrznout? Zvolte tedy kompromis – svetrové šaty. Stále se budete cítit žensky a pořádně vás zahřejí. Svetrové šaty jsou variabilní, vlastně je vůbec nemusíte nosit jako šaty, budou vám slušet i k úzkým džínám, legínám nebo nápaditým punčochám. V nové kolekci, kterou najdete v internetovém obchodě Stylomat.cz, je najdete hned několik kousků v neutrálních barvách, se kterými máte vyhráno- tedy šedá, pudrová a hnědá.

660 Kč

890 Kč

890 Kč

Jarní šaty

Po dlouhé zimě, kdy většina žen nosí jen kalhoty, se jistě i vy těšíte na jaro, kdy si můžete odložit zimní kabáty a až do sytosti si užít nošení šatů, ty jarní ovšem nejsou jen tak ledajaké. Správné jarní šaty se objevují ve svěžích barvách, jako je třeba oranžová nebo žlutá, které k teplejšímu počasí prostě patří, neodmyslitelné jsou také květované vzory. Jsou vyrobeny ze vzdušných materiálů a střiženy tak, abyste mohla zvýraznit své ženské přednosti.

508 Kč

616 Kč

664 Kč

Zaujaly vás některé šaty a chcete si je pořídit? Nejlepší volbou bude internetový obchod s oblečením Stylomat.cz.

Jedná se o placenou inzerci.

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu