Vylaďte se do posledního puntíku!

Vylaďte se do posledního puntíku!

12. března 2012, trendy, fashion trends, puntíkované oblečení, puntíkované šaty, puntíkované tričko, puntík, puntíkatý vzor, topshop, asos

Sponzorované odkazy

Že vašemu šatníku něco chybí? Možná je to poslední tečka nebo puntík, který je velkým módním trendem. Puntíky jsou jednoduché a módní průmysl nám je neustále připomíná v různých velikostech a v různém období. Navíc puntík je vyloženě ženský vzor, který nám sedne jak ulitý, a to je právě ten důvod proč se poohlédnout po nějakém tom trendy kousku.

Dle módních expertů jsou puntíky nové pruhy, ne že by jim byly podobné, ale jednoduše je nahradí. Z toho také vyplývá, že puntíky a proužky se dají vzájemně kombinovat. Vždy se pak ale držte jedné barvy, buď barvy teček, nebo jejich pozadí, výsledek bude svěží a mladistvý. Ve velké nebo malé podobě se objevují na všem, co Vás napadne, od oblečení až po doplňky.

Jak nosit puntíky?

Snažte se držet neutrální barvy, jako je černá, šedá a námořní modř. Přestože se puntíkaté vzory vyskytují na všem možné, použijte vždy jen jeden nebo nanejvýše dva kousky.

Nápaditý puntíkatý vzor je velkým pomocníkem v retro atmosféře. Pokud tento styl milujete, jistě se Váš šatník pyšní několika zajímavými kouskami.

Pro elegantní vzhled můžete zkusit puntíkatou halenku pod černý kabát nebo úzkou (tužkovou) sukni posetou malými tečkami.

Vysoce trendy působí kombinace retra s modernou, například puntíkatou sukni z 50. let, kdy tento vzor slavil úspěch s asymetricky střiženým topem. Inspiraci můžete rozhodně čerpat z přehlídkových mol.

Doplňky

Abyste se vyhnuly kýčovitému vzhledu, zacházejte s puntíkatými doplňky velmi opatrně a držte se stále minimalismu.

Zajímavé jsou punčocháče s puntíky. Sehnat je můžete v mnoha barevných variantách. Pozornost věnujte velikosti puntíku, který může nemile přidat na objevu vašim lýtkům.

Zajímavá je také i maličkost v podobě čelenky nebo šátku, působí velmi roztomile.

www.topshop.com, www.promgirl.com, www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu