Džínové bundy nikdy neomrzí!

Džínové bundy nikdy neomrzí!

16. března 2012, jarní bundy, bundy jaro 2012, dámské bundy, dámské džínové bundy, denim, jeans bundy, džínové bundy, bundy, jeans, džíny

Sponzorované odkazy

Džínové bundy jsou opět (či stále) tady! Pokud jste si ještě za ta léta nestihla žádnou pořídít, tak hurá na nákupy. Schválně, kolik lidí znáte, kteří nenosí džínovinu? Každá z nás vlastní minimálně jedny džínové kalhoty. A je načase povýšit své outfity o třídu výš.

Trendy

Džínové kousky ladí nejlépe s oblečením „nedžínovým“, proto raději zbytek outfitu laďte jinak. Bundy noste podle typu postavy. Bundičky v délce pod prsa si bez problémů mohou dovoli ženy s útlým pasem. Výbornou a praktickou kombinací je tričko + legíny + džínová bunda. Naopak dámy s pár kily navíc uvítají džínovou bundu do pasu, která odvede pozornost od většího bříška nebo širších boků. Za pozornost také stojí bundy s kožíškem na límci a uvnitř bundy. Vypadají stylově a můžete je nosit i v chladnějším počasí.

Délka rukávů zde nehraje příliš velkou roli. Nosí se dlouhé, tříčtvrteční nebo krátké rukávy. Nedbale ležérním dojmem působí zahnuté rukávy. Svá zápěstí ozdobte cinkavými náramky.

Volit můžete mezi bundou na knoflíčky nebo na zip. Džínové bundy se zipem se nejčastěji šijí v motorkářském stylu se spoustou přezek, mohou být zdobené nýty popřípadě cvočky. Má to šmrnc. Z barev převládají světlejší odstíny. Ovšem jakýmkoliv odstínem džínově modré nešlápnete vedle.

S čím nosit/čemu se vyvarovat

Nesnažte se být za každou cenu barevně sladěná. Naopak. Džínovinu můžete kombinovat s jakoukoliv barvou. Úžasnou kombinací s džínovou bundou jsou květinové vzory. Rozevláté šaty, vypasovaná sukně, šortky s potiskem květin – to je ta správná volba. Tričko můžete volit jednobarevné. A protože v jednoduchosti je krása, trefou do černého je obyčejné tričko bílé barvy. Další skvělou kombinací s džínovou bundou je určitě kostkovaná košile. Vypadá žensky a v kombinaci s jarními kozačkami budete za rozvernou kovbojku. Doufáme, že jsme vás dostatečně inspirovaly a navnadily k tomu, pořídit si nesmrtelnou džínovou bundu.

Zdroje: www.hm.com, www.asos.com, www..nastygal.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu