Dámská košile, stálice dámského šatníku

Dámská košile, stálice dámského šatníku

20. března 2012, dámská košile, denim košile, károvaná košile, košile s potiskem, bílá košile, barevná košile

Sponzorované odkazy

Košile je zásadní módní kousek v šatníku každé ženy. Je praktická, univerzální a snadno se nosí a přizpůsobuje jinému oblečení i doplňkům. Letos na jaře si můžete pohrát s kontrasty mužskými a ženskými nebo romantickými s dandy stylem. Jarní trendy Vám také nechávají volnou ruku ve výběru stylu, od klasické bílé přes krajku, denim až po rozmanité vzory a potisky.

Bílá košile

Naprostá klasika a velká stálice dámského šatníku je bílá košile, která je univerzální, elegantní, a to i přes svou strohou jednoduchost. Můžete ji nosit téměř ke všemu, k sukni nebo ke kalhotám. Kromě toho se dokonale přizpůsobuje mnoha doplňkům.

Denim

Džínovou košili jsme přivítaly mezi nejžhavější trendy již minulý rok, a pro velký úspěch se z ní můžeme těšit i letos. Košile se dá nosit na několik způsobů, s ohrnutými rukávy, rozepnutá, jen ne ale s džíny. Výjimku tvoří košile ze světlého denimu a tmavomodré džíny. Vyzkoušet můžete také kombinaci s květinovou sukní, šaty nebo béžovými šortkami. K tomu si můžete obout kovbojské boty, dřeváky nebo sandály na platformě.

Barevný potisk

Květinové a jinak vzorované košile jsou velmi divoké a je třeba je usměrňovat dalším tlumeným jednobarevným oblečením. Určitě to nemusí být zákonitě jen černá nebo navy barva. Velmi sofistikovaně vypadá kombinace vzorované košile a kalhoty nebo sukně v jedné barvě ze vzoru.

Károvaná košile

Károvaná košile, řadící se do boyfriend stylu, je velmi pohodlná a dá se s ní hodně experimentovat. Určitě si také pamatujete z 90. let, kdy patřila k velmi oblíbeným trendy kouskům. A pokud si jí nepamatujete, trochu Vám jí přiblížím. Taková správná károvaná košile je hodně dlouhá (až pod zadek), trochu připomíná tuniku. Košili můžete nosit s džínami, legínami nebo s džínovými šortkami. Pro retro vzhled zastrčte košili do kalhot s vysokým pasem. V teplejším počasí se vyhrňte rukávy nebo ji noste s mini šaty. Nikdy károvanou košili nenoste s volnými kalhotami nebo boyfriend džíny. Také se vyhněte kombinaci krátké košile s legínami.

Barevné košile

Zdroj: www.topshop.com, www.net-a-porter.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu