Usafashion.cz - značkové oblečení nejen z Ameriky

Usafashion.cz - značkové oblečení nejen z Ameriky

13. března 2012, Usafashion.cz, značkové oblečení, značkové oblečení e-shop, Lonsdale, Emporio Armani, Ed hardy, značkový e-shop

V dnešní záplavě neznačkového, levného a často i velmi nekvalitního oblečení je celkem logické, že se poohlížíme po oblečení, které je nejen značkové a kvalitní, ale nějakým způsobem i originální, neokoukané a dokonce prestižní. Dříve možná bylo velice složité a nákladné značkové oblečení sehnat, avšak dnes díky internetu a existenci různých e-shopů, jakým je i český e-shop usafashion.cz si toto oblečení můžete objednat z pohodlí vašeho domova. A o jaké oblečení se přesně jedná? Jak již název e-shopu napovídá, můžete zde nalézt známé americké značky jako Abercrombie and Fitch, Hollister nebo třeba hip-hopem inspirované značky pro všechny sexy ženy a dívky Baby Phat či Apple Bottoms, ale také značky jako Calvin Klein, Ralph Lauren či Guess. Avšak nabídka zdaleka nekončí jen u amerických značek. Na e-shopu Usafashion.cz si můžete vybrat z obrovské nabídky jak značek zámořských tak i těch evropských, jako je například londýnská značka Lonsdale.

Lonsdale je dnes velice kontroverzní značkou. Ze začátku bývala spojována pouze se světem boxu, jelikož se zabývala výhradně výbavou právě pro boxery, nicméně postupně značka získala na popularitě v širších kruzích a bohužel i mezi mnoha radikálními stoupenci. Kvůli této skutečnosti bylo nošení oblečení Lonsdale zakázáno v různých školách či institucích. Sama značka se však proti radikálům ostře postavila několika reklamními kampaněmi a přes všechnu tu kontroverzi ji nelze upřít, že její oblečení je kvalitní a pohodlné.

To značka Ed Hardy sice není kontroverzní, ale zato je dost extravagantní. Kdo by si hned nevybavil nápadité a barevné motivy s lebkami, meči a růžemi, za kterými stojí slavný americký tatér Don Ed Hardy. Samotnou značku Ed Hardy však na základě výtvorů slavného tatéra stvořil francouzský designér Christian Audiger, který se postaral o fámu značky tak, že zaplatil paparazziům, aby v jeho oblečení vyfotili například Madonnu, Britney Spears či Justina Timberlakea. Lepší reklamu pro svou značku si vymyslet nemohl. Od té chvíle chtěl oblečení s lebkami, růžemi, draky či šelmami v plamenech každý. Dnes však mezi nabídku a motivy značky Ed Hardy patří i daleko střídmější a méně nápadné motivy.

To italskou značku Emporio Armani není třeba dlouze představovat. Italský král elegance Giorgio Armani ji stvořil v roce 1981 a dnes činí jeden z pilířů jeho oděvního impéria. Na rozdíl od klasické značky Giorgio Armani je oblečení Emporio Armani mladistvější, a tak se těší největší oblibě právě u mladých gentlemanů a dam, dychtících po značkové a prestižní módě. Jedním z nejvýraznějších artiklů Emporio Armani je pánské spodní prádlo, kterému propůjčil tvář a tělo nejeden slavný krasavec jako David Beckham či Cristiano Ronaldo.

Zdroj: www.usafashion.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu