Dámské trendy hodinky 2012

Dámské trendy hodinky 2012

20. března 2012, hodinky, dámské hodinky, doplňky, trendy hodinky, stylové hodinky, šperky

Sponzorované odkazy

Určitá část lidí jim nevěnuje téměř žádnou pozornost, další zajímá pouze jejich funkčnost. Pro většinu lidí jsou ale mnohem více než jen ukazatel času. Řeč je samozřejmě o hodinkách, jež patří k nejoblíbenějším doplňkům vůbec.

Hodinky, na rozdíl od ostatních doplňků, módním trendům tolik nepodléhají, a jedny hodinky tak můžeme nosit dlouhá léta. I přes to se ale každý rok objevují novinky, které si prostě nemůžete nechat ujít. Jaké to jsou letos?

V barvě čokolády

Hned na začátek mám pro vás trend, který vás možná překvapí. Jedná se o dámské hodinky v barvě chutné čokolády, tedy tmavě hnědé. Tento odstín vypadá skvěle v kombinaci se zlatou a navíc perfektně ladí s opálenou pokožkou, které se, doufejme, už brzy dočkáme. Ačkoliv se nejedná o typicky jarní barvu, skvěle vaše barevné a pestré jarní outfity doplní.

Ve zvířecím stylu

Některé hodinkové trendy se neliší od těch, které vidíme na oblečení. A mezi takové patří například trend imitací zvířecích kůží. Značky jako Miss Sixty, Hello Kitty nebo Roberto Cavalli vsadily především na hady, krokodýli, zebry a leopardy, kteří se na hodinkách vyjímají opravdu úžasně!

V jarních barvách

Stejně jako na ostatních doplňcích i na hodinkách vypadají krásně pastelové barvy. Světle žlutá, zelinkavá, modrá, mátová, meruňková, fialková, růžová – všechny tyto odstíny ladí s jarem a také s oblečením, které je letos trendy.

Na vlnách extravagance

Mnoho z nás si přeje, aby naše hodinky byly nejen stylové a krásné, ale také originální. Netradičních hodinek existuje spousta! Zkusit můžete zajímavé potisky, například v podobě starodávné mapy, jaké nabízí značka Alviero Martini, výrazné srdíčkové vzory, hodinky připomínající spíše náramek, či hodinky v podobě hada obtáčejícího se kolem vašeho zápěstí. Všechny tyto hodinky ozvláštní váš outfit a učiní vás neobyčejnou!

Zdroje: www.eu.forzieri.com, www.hodinky.cz, www.worldofwatches.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu