Inspirujte se! Make-up trendy jaro 2012

Inspirujte se! Make-up trendy jaro 2012

24. března 2012, rtěnka, lak na nehty, bronzer, trendy líčení, make-up trend, make-up, líčení, trendy jaro 2012, jaro 2012, oční stíny, oční linky

Sponzorované odkazy

Nová sezóna s sebou vždy přináší obrovskou dávku nových trendů. O většině z nich jste se již mohli na Luxurymagu dočíst, ale některé novinky vám ještě dlužíme. Dnes tento nedostatek napravíme, a podíváme se, jaké jsou trendy v oblasti make-upu na jaro 2012!

V zimě se oblékáme i líčíme v trochu tmavších barvách, sezóna plesů zase dává prostor výraznému večernímu líčení. To vše je ale už pomalu za námi a je na čase náš make-up trochu oživit. Stejně jako v oblékání totiž i v oblasti make-upu letí pestré barvy – například v podobě očních stínů. A co dalšího nás bude provázet letošním jarem?

Must-have: rtěnka ve výrazných barvách

Bez výrazné rtěnky to letos na jaře nepůjde, takže je na čase se po nějakých poohlédnout. Vybrat si můžete z nespočtu odstínů červené, která je opravdovým hitem jara a zdobila modelky na mnoha letošních přehlídkách, oranžové či růžové – od úplně světlé až po fuchsiovou a tmavší. Myslete ale na to, že k výrazné rtěnce se už nehodí výrazné líčení očí.

Oční stíny v barvách jarní louky

Ačkoliv na přehlídkových molech se jako hlavní trend jara mohly jevit červené stíny, nemůžeme předpokládat, že se tento trend uchytí. Zvolit ale můžete poněkud jemnější varianty v podobě oranžových či růžových stínů, které jsou dívčí a slušivé. Pro odvážnější jsou tu i jarní tóny žluté a zelinkavé, které budou slušet především světlejším typům a skvěle doladí jarní outfit.

Základ: bronzová pleť

Spousta modelek vypadala na přehlídkových molech pro jarní kolekce 2012 jako po návratu z dovolené u moře. Jejich bronzové tváře ale nebyly dílem sluníčka, nýbrž maskérů a bronzeru. Tohoto pomocníka ve své kosmetické taštičce zajisté využijete – vypadá skvěle, dodá vaší pleti zdravý nádech a navíc vám ušetří i čas. Pokud si totiž na obličej nanesete bronzer, stačí už jen přidat trochu rtěnky a přirozený look je na světě!

Nezapomeňte na nehtíky

Jaro samozřejmě přeje i pestrým lakům na nehty a proto nezapomeňte své drápky ozdobit, třeba tak, aby ladily k barvě vašeho outfitu. Nabízí se především pastelové barvy, které jsou trendem i na oblečení. Jelikož se jedná o barvy jemné, budou působit hravě a roztomile.

Samozřejmě se pro letošní jaro nabízí i další spousta trendů, a to i takových, na které si jen tak někdo netroufne. Letí například panenkovské řasy (a to dokonce v různých barvách), metalické oční stíny, nebo třeba opravdu husté obočí, nejlépe vyčesané nahoru! To vše jsme měli možnost vidět na přehlídkových molech, ale pravdou je, že tam by některé make-up trendy také měly zůstat.

Zdroje: www.polyvore.com, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu